Accommodatie in het Juragebergte

Written by Sylvie Chantal mei 25, 2021 0 comment

Als je naar het Juragebergte komt, kan je genieten van de weidse natuur in alle seizoenen, van de cultuur en de gastronomie, maar ook van bijzondere accommodaties. We zetten drie adressen in de kijker die je ongetwijfeld moet boeken:
 

Faery-Cottage-© Camping-La-Roche-dUlly

 

· De Faerie Cottage van camping La Roche d’Ully

 

De Faerie Cottage is een echte feeënhut. Je stapt er binnen in de betoverende wereld van de Louevallei midden in het Juragebergte.
Deze accommodatie heeft twee aparte kamers: één voor kinderen met stapelbedden en één voor volwassenen in de mezzanine. Ze is volledig gemaakt uit lokaal hout. Als gast vind je er alle voorzieningen die je nodig hebt: een woonkamer, een badkamer en een keukenhoek. Deze ecologisch verantwoorde camping kreeg het label ‘Qualité Tourisme’ en organiseert een breed scala aan activiteiten.

 

Vue des Kotas 2 & 3 Finland’Ain

 

· Aux Kota Finland’Ain

 

Of je nu met z’n tweetjes gaat of met het hele gezin, in de Kota’s Finland’Ain kan je cocoonen in de vrije natuur. Ze liggen op één uur van Lyon en vlakbij de fietsroute ‘Via Rhôna’. Deze vijf originele huisjes zijn bed and breakfasts met een twist, die alle comfort en voorzieningen (zoals lakens en handdoeken) bieden. Ook het ontbijt is inbegrepen. Elke Kota biedt plaats aan twee tot vier personen en bestaat uit twee kamers, een slaapkamer en een badkamer. In twee Kota’s is plaats voor twee extra gasten. Fietsers kunnen hun fiets in de beveiligde garage zetten.
 

Chalet Chambly © Domaine Du Lac


 

· Het Domaine du Lac de Chambly

 

In een natuurlijke omgeving, niet ver van de beroemde watervallen van Hérisson en het Lac de Chalain, ligt het Domaine du Lac de Chambly, een onweerstaanbaar stukje paradijs. Deze luxechalet gemaakt in larikshout, heeft het label Gîtes de France 4-aren, is de mooiste decoratiemagazines waardig en biedt plaats aan maximaal 10 personen. De chalet kan ook worden gehuurd met zijn eigen meer van 35 hectare, een idee voor een visuitje, alleen of met vrienden. Het volledige landgoed van 100 ha is omheind en biedt een echte terugkeer naar de natuur, een XXL-comfortoptie!

CONTACT :

Marie-Hélène Vernerey
Tel : 0033 (0)6 32 03 74 76
Email : mh.vernerey@bfctourisme.com
Montagnes du Jura