Beleef verrijkende en verkwikkende avonturen in de regio Hauts-de-France

Written by Sylvie Chantal augustus 6, 2021 0 comment

Place des Heros
Place des Heros

CRTC Hauts-de-France / AS Flament

Het team Business Développement Affaires & Congrès van het CRTC Hauts-de-France begeleidt en adviseert elke organisator van evenementen.
Onze mensen zijn experts in elke bestemming, elke locatie, alle infrastructuur in de regio Hauts-de-France. Wij helpen je om organisatorische contacten te leggen met congrescentra, hotelhouders, dienstverleners … zodat jouw zakelijke events een succes worden.


In Hauts-de-France heb je de keuze uit 9 zakelijke en congresbestemmingen: Amiens, Arras, Chantilly, Duinkerke, Le Touquet-Paris-Plage, Lille, Saint-Omer, Saint-Quentin en Valenciennes.


Maar je hebt er ook volop belevenissen en incentives om helemaal uit te waaien en een ontspannende pauze in te lassen: strandzeilen op de grote stranden in het noorden en in de baai van de Somme, unieke locaties afhuren in het prachtige kader van de stallen en het kasteel van Chantilly, buitengewoon logeren in atypische accommodatie, onze bieren ontdekken en proeven met Echappée Bière en ook kennismaken met champagne “made in Hauts-de-France” bij champagnehuis Météyer of Pannier, werksessies afwisselen met culturele ontdekkingen in het Louvre in Lens …

In de regio Hauts-de-France ontdek en beleef je wat de digitale wereld nooit zal vervangen: samen zinvolle, fijne momenten delen in een gulle, gastvrije streek.

@ FairwayHotel & Spa – terrasse


Nieuw in ons aanbod:Ontdek het Fairway Hôtel & Spa – Golf d’Arras en geef concreet vorm aan jouw “bijeenkomst in het groen” …
Middenin de regio Hauts-de-France is Arras een bestemming die je hart zal veroveren met zijn sympathieke, gastvrije inwoners, gevarieerde cultuuraanbod en prachtige architectuur. Het hotelaanbod is er nog maar pas uitgebreid nu het Fairway hôtel & Spa Best Western Plus Golf d’Arras zijn deuren opende. Deze haven van rust ligt op maar 2 uur van Brussel en 40 minuten van Rijsel.

Het nieuwe hotel in hedendaagse stijl beschikt over 58 kamers en suites, een restaurant, een loungebar, een spa en er staan ook prachtige ruimtes voor evenementen klaar om je te verwelkomen. Bovendien heb je op de terrassen buiten een mooi uitzicht over het golfresort van Arras en kun je met volle teugen genieten van de vredige natuur rondom het hotel.


Jouw evenement in alle eenvoud … 

Ons deskundige team staat voor je klaar om jouw project te organiseren en tot in de puntjes af te werken. Het team blijft op de grote dag tot je beschikking zodat jouw event, bijeenkomst of receptie een succes wordt.Je kunt kiezen uit meerdere ruimtes waar je 20 tot 300 personen kunt verwelkomen, , altijd met daglicht en een aangenaam uitzicht op de omringende natuur, zodat de bijeenkomst ‘in het groen’ waarvan je droomde echt mogelijk wordt. Bovendien staat er geavanceerde audiovisuele apparatuur tot je beschikking zodat de organisatie van jouw professionele evenement eenvoudig en vlot verloopt.

Op culinair vlak zal restaurant L’Albatros je smaakpapillen prikkelen met typische gastronomie uit Hauts-de-France waarin lokale en seizoensproducten de toon zetten.

Na een intense werkdag geniet je van een ontspannend moment in de 400 m2 grote spa “Cinq Mondes Paris” en laat je alles los voor een wellnessmoment dat je zal bijblijven.

@ Le Bois de Rosoy – Rosoy-en-Multien, escape forest, jeu de piste


Een unieke ervaring om helemaal zen te worden in het Bois de Rosoy.Ben je op zoek naar een unieke meetinglocatie middenin de natuur? Het Bois de Rosoy, op 35 min van de luchthaven en het station Charles de Gaulle, belooft je een onvergetelijke uitstap in het bos.

Deze plek staat in het teken van milieuvriendelijk toerisme en neemt je mee naar een andere wereld waar je in unieke verblijven zoals boomhutten of chalets logeert.
Voor jouw professionele evenement heeft Le Bois de Rosoy diverse dagformules en verblijven, stuk voor stuk unieke belevenissen in harmonie met de natuur. Je krijgt de kans om kennis te maken met de Espace Forest, een levensgrote escapegame van 2 uur tot 2 dagen, zoals je zelf wenst. Samen met je team ga je op verkenning in het bos en ontpop je je tot avonturier. Samen beleven jullie sportieve en raadselachtige momenten, om daarna te ontspannen in het zwembad.

Het team van Bois de Rosoy stelt je een formule op maat voor, helemaal afgestemd op jouw wensen. . Bovendien zijn de 2 goed uitgeruste vergaderzalen geschikt om samen te komen met jouw teams, medewerkers, collega’s. Ook andere leuke teambuildingactiviteiten behoren tot de mogelijkheden: yoga, barbecue, pingpong …

Het Bois de Rosoy is een rustpunt, bron van welzijn en teamspirit, voor jouw volgende teambuilding.

Leven & delen
In Hauts-de-France zorgen wij voor het succes van jouw evenementen.

Bezoek onze website voor professionele evenementen in de regio Hauts-de-France!


Contact :Hauts-de-France Tourism & Convention Bureau
Clémence Blanchegorge – Business Developer Séminaires & Conventions
Tel : +33 6 37 58 43 17
Email : clemence.blanchegorge@hautsdefrancetourisme.com
www.tourisme-en-hautsdefrance.com

Sociale media:

Linkedin
Twitter