Boek jouw winterverblijf online bij éthic étapes!

Written by Sylvie Chantal augustus 19, 2021 0 comment

Deze optie is gloednieuw in 2021 bij éthic étapes, de koploper in jongerentoerisme in Frankrijk. De vereniging voor sociaal en solidair toerisme maakt het voortaan mogelijk om online te betalen op haar website. Soloreizigers, gezinnen, vrienden en groepen kunnen hun vakantie naar een van de 41 bestemmingen van éthic étapes voortaan rechtstreeks boeken op www.ethic-etapes.fr

 

montagne Valcenis_Crédits CIS de Valcenis

 

De boekingsoplossing omvat drie functies, telkens afgestemd op de diverse doelgroepen van éthic étapes:

  • Gedeelde betaling voor samengestelde groepen (gezinsuitstappen, stages …): nadat je de éthic étapes-bestemming gekozen hebt en het bedrag bevestigd is, betaalt ieder zijn deel. De groepsleider hoeft niet meer voor te schieten voor alle deelnemers.
  • Samen reizen: online vakanties die openstaan voor iedereen, rond algemene thema’s, met specifieke data en een beperkt aantal personen. Iedereen boekt zelf en komt op de geplande datum naar het éthic étapes-trefpunt waar je enkele dagen een gezamenlijke passie deelt (yoga, koorzang, theater, wandelen …). Leuk om mensen te leren kennen en andere horizonten te ontdekken.
  • Online overnachtingen boeken en betalen (met optie halfpension, volpension …) voor individuele reizigers.

 

chiens de traineaux_Crédits Relais de Nature Briançon

 

Met de nieuwe functies bevestigt éthic étapes alweer zijn ambities om dynamisch en eigentijds reizen mogelijk te maken in deze toeristische overgangsperiode.

Het aanbod van de vereniging beantwoordt aan de noden van haar hoofddoelgroep: reizende groepen (al dan niet samengesteld).

 

Contact :

ETHIC ETAPES

Marie NAKHOUL

Tel : 0033 (1) 40 26 91 01

m.nakhoul@ethic-etapes.fr

Retrouvez éthic étapes sur Facebook, Linkedin et Instagram.