Cartis: onvergetelijke roadtrips met rasechte klassiekers

Written by Sylvie Chantal november 16, 2021 0 comment

Met Cartis Classic Car Experience beleven uw klanten de unieke Franse art de vivre achter het stuur van legendarische wagens, die de sfeer van het Grand Tourisme van de jaren 1950-1960 helemaal laten herleven.

 

Cartis @Mathieu-Bonnevie

 

De troeven van Cartis Classic Car:

  • Een eigen collectie van 8 legendarische klassiekers uit de jaren 1950-1960.
  • Uiteenlopende routes en reisboekjes: Parijs, Versailles, Giverny en het Franse platteland, de idyllische wegen van Normandië, de landingsstranden van de Tweede Wereldoorlog, de kastelen van de Franse koningen enz.
  • Cartis biedt als enige in Frankijk een GPS-app met toeristische audiogids in elke wagen: gedaan met roadbooks en wegenkaarten op papier.
  • Ecologisch verantwoord concept in samenwerking met EcoTree voor het herstel van de Franse bossen, en dan met name het vochtige gebied rond La Trinité Langonnet, plus aanplanting en duurzaam beheer van bomen voor al uw gasten.

 

 

La Dïme de Giverny – Cartis

 

Wilt u uw klanten een luxueuze topervaring bieden achter het stuur van de Ford Thunderbird van Marilyn Monroe, de Porsche 356 van James Dean, de Austin-Healey van Brigitte Bardot of de Morgan van Ralph Lauren? Dan is Cartis Classic Car uw partner bij uitstek.

 

Contact :

Cartis Classic Car

8 rue Saint-Médéric – 78000 Versailles

Bénédicte Dufour  : 0033 (0) 6 22 07 38 45

Sébastien Dufour : 0033 (0) 6 63 22 76 84

contacts@cartisclassiccar.fr