Courchevel, tal van nieuwigheden voor een zalige winter

Written by Sylvie Chantal november 25, 2019 0 comment

 

Het 4-sterrenhotel Écrin Blanc is met een ondergrondse privétunnel verbonden aan Aquamotion en bestaat uit 127 kamers voor 2 tot 8 personen, 3 restaurants, 8 seminariezalen, skikamer, Kids Club, boetiek met verschillende merken enz. Het gebouw is elegant en sober ingericht met hout en steen. Vanuit de nieuwe skilift, die ernaast is gebouwd, kunt u naar Courchevel 1850 skiën of wandelen.

 

Drie speciale chalets aan de voet van de pistes van de wijk Belvédère in Courchevel Moriond openen deze winter hun deuren met unieke voorzieningen: jacuzzi op het balkon, privéspa, skikamer … De chalets met 4 verdiepingen bieden plaats aan maximaal 12 personen

Het iconische hotel Manali in Courchevel Moriond wordt omgebouwd tot 18 appartementen, met 2 kamers + een hutje tot 5 kamers + een hutje (een penthouse van 260 m2 voor 14 personen). Er is ook een spa, zwembad, sportruimte, skikamer, 2 restaurants enz

Maryse en Michel Rochedy, die sinds 1963 eigenaar zijn van het mythische hotel-restaurant Le Chabichou, hebben besloten om hun gebouw over te dragen aan een nieuwe familie: die van Jean-Claude Lavorel, die voortaan de nieuwe geschiedenis van deze mythische plek zal schrijven maar wel zijn authentieke en familiale sfeer zal behouden, alsook de chef van het tweesterrenrestaurant, Stéphane Buron. De receptie, de kamers, de kids club, de bar en de twee restaurants zijn voorzien van een nieuwe, authentieke en moderne Savoyaardse inrichting.

Hotel Chabichou

Enkele ideeën voor goede plannen?

  • Vanaf € 159 per kamer voor 2 personen: breng een verblijf door in Les Monts Charvin*** in Courchevel 1850, een authentiek en verfijnd hotel dat elke ochtend een smakelijk biologisch ontbijt aanbiedt.
  • Vanaf € 455 per persoon voor 7 nachten in vol pension in Hotel Blanche Neige*** in Courchevel Moriond: voor een all-invakantie aan een zacht prijsje.

 

Contact :

Courchevel Tourisme

Florine Verjus – Service Promotion B2B

florine@courchevel.com

Tel : 0033  479 08 85 44