DUCASSE Paris, een echt instituut

Written by Sylvie Chantal september 6, 2019 0 comment

Aan de oorsprong van de DUCASSE restaurants lag de wil van Alain Ducasse om zijn tijdgenoten te voeden met een keuken die teruggrijpt naar de essentie: de originele smaak van het product.

Restaurants Haute Couture, Signature, Contemporains, Intemporels, Bistrots en Brasseries: deze 32 restaurants hebben elk een eigen lijn die in eerste instantie werd uitgezet door Alain Ducasse en vervolgens verder werd uitgewerkt door de persoonlijkheid en de emoties van de chef die hij aanstelde om het restaurant te leiden.

Of het nu in Parjis, Tokyo, Doha, Londen, New-York, Hongkong of Monaco is, de DUCASSE-restaurants delen allemaal dezelfde hoge eisen bij de keuze van uitmuntende producten en de nooit aflatende zoektocht naar een authentieke smaak, altijd gul en met passie voor koken.

Ontdek de Premium nieuwigheden van Ducasse Paris!

 

~ Ducasse op de Seine  ~

 

U dacht misschien alles te weten over de Seine met de Notre Dame, de historische bruggen en de massa’s toeristenboten. Een eeuwige charme die iedereen aanspreekt… Maar nu chef Alain Ducasse ook kiest voor een varende keuken op de rivier, staan de bezoekers nog heel wat verrassingen te wachten.

Een culinaire reis perfect in harmonie met de Lichtstad op de eerste volledig elektrische boot in Parijs. Een ervaring die de Parijse haute cuisine koppelt aan vernieuwende architectuur. De maaltijden worden volledig bereid op de boot.

Praktische informatie:

Capaciteit:

De mess – Bovendek: 18 personen

Gedeeltelijk afgehuurd – Hoofddek: 45 personen

Volledig afgehuurd – Hoofddek: 102 personen

Aan tafel met de chef: 12 personen

Privéafhuring mogelijk.

Traject: vertrek tegenover de Eiffeltoren. Een cruise van 12 km van de Jardins du Trocadéro naar de Jardin des Plantes.

Duur: 2 uur

De cruise gaat dagelijks door tijdens de lunch en het diner. ’s Namiddags maaltijden verkrijgbaar op de kade.

 

Contact :

Ducasse sur Seine -Port Debilly – 75 116 Paris

event@ducasse-paris-com

Tel : 00 33 1 58 00 22 24

 

~  Ducasse maakt zijn opwachting in het kasteel van Versailles~

 

Je kunt het kasteel van Versailles natuurlijk bezoeken, maar nu kun je er ook heerlijk tafelen…

Chef Alain Ducasse, de verpersoonlijking van de Franse gastronomie, heeft dit gebouw met zijn rijke geschiedenis ingepalmd.

’s Avonds, wanneer de bezoekers het kasteel verlaten hebben, kunt u bij Ducasse in het kasteel van Versailles terecht voor chique exclusieve diners in een setting die werkelijk ceremonieel aanvoelt.

De kledij van de kelners, de hele omlijsting, de prachtig gedekte tafels… het maakt van een diner in de salons van Versailles echt een uitzonderlijke ervaring. Aan het fornuis staat chef Stéphane Duchiron.

In de vooravond zijn ook privébezoeken aan het kasteel mogelijk.

U kunt kiezen voor verschillende dinerformules in de verschillende salons:

Diner voor 25 tot 100 gasten aan La Table des Gentilshommes

Diner voor 2 tot 100 gasten aan de Tables Royales

Cocktails voor 40 tot 150 gasten

Raadpleeg de brochure met meer informatie.

 

Contact :

Château de Versailles – Place d’Armes, pavillon Dufour – 78 000 Versailles

m.evenement@ducasse-chateauversailles.com

Tel : 00 33 1 30 84 12 98

Ducasse Versailles