Ethic Etapes, in het teken van authenticiteit, lokaal en duurzaam

Written by Sylvie Chantal oktober 21, 2021 0 comment

Bied je klanten een kort verblijf in Frankrijk aan, in het teken van authenticiteit, lokaal en duurzaamheid.

Om het sociaal en solidair toerisme te promoten, omvat de vereniging éthic étapes meer dan 40 accommodaties in Frankrijk. De leden van het netwerk ‘éthic étapes’, gelegen in alle uithoeken van Frankrijk, bieden een breed scala van ideale bestemmingen voor een toegankelijk en duurzaam kort verblijf.

Door de coronacrisis kiezen toeristen steeds vaker voor een kort verblijf om te herbronnen en regelmatig tot rust te komen. Reizigers hebben de neiging om minder ver en minder lang te reizen om zo ook het milieu te beschermen. De diensten aangeboden door het netwerk éthic étapes sluiten aan bij deze nieuwe trend: ze combineren een kort verblijf met duurzaamheid. Zowel groepen als individuele reizigers kunnen kort verblijven in accommodaties van éthic étapes en genieten van een hartelijke ontvangst, een comfortabele slaapplaats, heerlijke maaltijden en vergader- en ontspanningsruimtes.

 

Ethic Etapes@Val de Loire Raphael Bourelly

 

Op het platteland, in de stad, in de bergen of aan zee; voor scholen, jongeren, gezinnen, mensen met een handicap of die alleen reizen, dankzij het ruime aanbod aan verblijven aangeboden door éthic étapes kunnen al je klanten de reis vinden die bij hen past.

In januari 2021 lanceerde het netwerk éthic étapes de rode draad van zijn campagne Partout chez Vous. Zo kan je op een andere manier reizen, vooral tijdens korte verblijven. Reizigers zetten koers naar het hart van Frankrijk en ontdekken de regio’s vanuit een nieuw perspectief. De teams van éthic étapes, aanwezig in alle uithoeken van Frankrijk, kunnen de toeristen activiteiten, bezoeken, lokale en typische ontdekkingen aanbevelen. Je kan voor je klanten reizen organiseren ver van de populaire toeristische plekken en dichter bij de lokale bevolking. Die enkele dagen weg van de dagelijkse routine zijn gevuld met ontdekkingen en authenticiteit en promoten tegelijkertijd een duurzamer toerisme.

 

Ethic Etapes@Ciarus

 

Om vlotter te kunnen boeken, heeft het netwerk éthic étapes de betaaloplossing Sharegroop geïmplementeerd. Of je nu verblijven organiseert voor groepen of individuen, de betaalmethode wordt aangepast aan elke situatie en aan alle behoeften. De reizigers kunnen hun deel elk rechtstreeks betalen via het Sharegroop-platform op de site www.ethic-etapes.

De toeristische sector heeft moeilijke maanden achter de rug, nu kan je je klanten Frankrijk door andere ogen laten bekijken, in het teken van duurzaamheid, lokaal en authenticiteit, dankzij Partout chez Vous, tijdens enkele dagen puur ontspannen.

 

Contact :

ETHIC ETAPES

Marie NAKHOUL

Tel : 0033 (1) 40 26 91 01

m.nakhoul@ethic-etapes.fr

Meer informatie vind je op  FacebookLinkedin et Instagram.