DESTINATION MONTAGNES

4 SEIZOENEN IN DE FRANSE BERGEN

Zoals niets dit jaar nog hetzelfde is als vroeger, wordt Grand Ski nu Destination Montagnes. Doe mee en neem gratis deel aan dit 100% digitale evenement gewijd aan wat de Franse bergen in de vier seizoenen te bieden hebben. Naast het traditionele winter- of outdooraanbod, bieden de Franse bergen u een brede waaier aan activiteiten aan om de natuur het hele jaar door te ontdekken.

UITNODIGING

 

Van 23 tot 26 maart 2021

 

100% digitaal evenement
4 seizoen Franse bergen

 

 

Destination Montagnes

 


Wat mag je verwachten?

 

Omdat Grand Ski op het punt staat zijn 30-jarig bestaan te vieren, hebben Atout France en haar partners besloten een vernieuwde versie van het evenement aan te bieden. Deze editie van 2021, die voortaan Destination Montagnes zal heten, zal professionals voorzien van de troeven van de bergen doorheen de vier seizoenen. Het hele gamma aan outdooractiviteiten, evenementen of nieuwe verblijfsformules vervolledigen het winteraanbod dat traditioneel wordt gepromoot tijdens Grand Ski.

Zo wil Atout France de spreiding van het aantal toeristen over het hele jaar ondersteunen en verschillende uitdagingen – waaronder enkele klimatologische – waarmee het bergtoerisme te maken krijgt, aanpakken. Op die manier wil de organisatie rekening houden met de groeiende wens van reizigers om het hele jaar door de Franse bergen te ontdekken op een verantwoorde en authentieke manier.

Uitzonderlijk uitgesteld naar 23-26 maart dit jaar, zal de beurs 100% digitaal zijn en rekening houden met de lokale en internationale gezondheidsmaatregelen.
Mis dit nieuwe en unieke evenement niet om de wijde wereld en de buitenactiviteiten waar uw klanten zo’n behoefte aan hebben, te ontdekken.

Praktische info

 

DATA
Van dinsdag 23 maart tem vrijdag 26 maart 2021

PROGRAMMA
Elke dag van 8u tot 13u en van 14u tot 20u

PLAATS
Online

Deelnemen?

 

INSCHRIJVING : www.destinationmontagnes.com
INFORMATIE/CONTACT : trade-mice.be@atout-france.fr