Heropening van het Lido van Parijs, dat zijn 75e verjaardag viert

Written by Sylvie Chantal september 29, 2021 0 comment

Een adembenemend jubileummagazine!

Het mythische cabaret op de Champs-Elysées heropende op 16 september zijn deuren met een fantastisch spektakel: Paris Merveilles. Het is de gelegenheid voor een uniek verjaardagsprogramma, want het Lido viert zijn 75e verjaardag. Feest, elegantie en glamour zullen niet ontbreken!

@SHORTCUT/Cédric Delsaux

 

Op het programma: een magische en overweldigende preshow en een voorstelling die een compleet nieuw tafereel in de verf zet: Inoubliable.

Tijdens de preshow staan de toeschouwers samen met de ceremoniemeester, de Bluebells en de Boys vooraan op het podium. Deze getalenteerde artiesten van het Lido zorgen voor onvergetelijke en kleurrijke momenten. Om de onderdompeling te benadrukken en te verrijken, worden de majestueuze digitale schermen geanimeerd. Ze bieden exclusieve video’s waarin het publiek een kijkje neemt achter de schermen van de show en de voorbereiding van het spektakel.

De nieuwe show Inoubliable is gewoonweg ongelofelijk. Het is een kleurrijk eerbetoon aan de meest symbolische revues en hun weelderige kostuums. Enkele van die onvergetelijke shows: ‘Panache’, ‘Cocorico’, ‘Bravissimo’, ‘C’est magique’ en ‘Allez Lido’. Deze retrospectieve herneemt en bewerkt zeven van de mooiste nummers uit deze mythische revues. Die revues zijn doordrongen van moderniteit, maar ook van artistieke durf en blijven de toeschouwers jaar na jaar bekoren.

Het Lido in Parijs is een tempel van elegantie en glamour. Het theater werd in 1946 geopend en blijft zijn bezoekers elke avond doen wegdromen. 1132 plaatsen, een buitengewone machinerie, een podium uitgerust met de nieuwste technologie en een vijftigtal artiesten … Dat zijn dingen om je ogen de kost te geven en herinneringen vol glitters om mee naar huis te nemen!

 

Contact

Martina Buchwald – Responsable Grands Comptes Tourisme

Lido de ParisBateaux ParisiensYachts de ParisBatobusLe Jules Verne58 Tour Eiffel 

Tél : 00 33 1 80 73 98

GSM : 00 33 6 22 09 36 79

martina.buchwald@sodexo.com

 

Reserveringen:

Tel : 00 33 1 40 76 56 49  :  tourisme@lido.fr

Openingsdagen en -tijden: bekijk hier de Lido-kalender