MICE – Unieke lofts in de omgeving van Rijsel

Written by Sylvie Chantal mei 4, 2021 0 comment

Le Loft de Patricia


 


Met zijn ligging dicht bij België en Luxemburg heeft Rijsel heel wat te bieden voor zakentoeristen. Bovendien weet deze streek te verrassen. Rijsel zelf telt tal van gerenommeerde locaties voor de organisatie van alle mogelijke evenementen, maar enkele kilometers daarvandaan zijn er nog onbekende pareltjes die jouw seminars en incentives omtoveren tot exclusieve gebeurtenissen in een fantastisch kader.
 

We stellen je graag twee lofts voor die perfect zijn voor je bijeenkomsten:

 

Le Loft Atypique:

Le Loft Atypique is gevestigd in een voormalige hoedenfabriek uit 1890 in hartje Tourcoing en biedt zakelijke klanten een interessant totaalaanbod. Bovendien verleent de unieke omgeving elk evenement en project een bijzondere uitstraling. Seminars, vergaderingen, bedrijfslunches of -diners, filmopnames, vernissages, cocktails of afterworks: Le Loft Atypique biedt een ruimte van 450 m² verdeeld over twee moduleerbare salons, een uitgeruste keuken en een groot terras dat plaats biedt aan maximaal 300 personen. De ruimtes zijn uitgerust met beamer, wifi en geluidsinstallatie en kunnen zo worden gehuurd of via een totaalformule. Leuke extraatjes zijn de mooie buitenruimte en de vlakbij gelegen parking met plaats voor 350 wagens.

Meer informatie vind je op de website 

Le Loft de Patricia:

In Mouvaux, dicht bij Rijsel, verwelkomt Patricia je in een fabriek die getransformeerd werd tot een uitzonderlijke locatie, waar rust en charme de sleutelwoorden zijn. Het complex telt twee zalen en is ideaal voor seminars, bijeenkomsten, opleidingen of alle andere zakelijke evenementen. De Salle Tropicale doet haar naam eer aan met veel planten en een zwembad, terwijl de Salle Cocooning met salon, ontspanningsruimte en openhaard focust op rust en uitkijkt op de tuin. Hier waan je je aan de andere kant van de wereld, dicht bij huis.
Meer informatie over deze fantastische locatie vind je hier
 

Neem ook een kijkje op de site hellolille.eu en doorblader de ‘Meeting & Event Guide’

 


Meer informatie Hello Lille, l’agence d’attractivité :
hellolille.eu

Marie-Catherine Vidal (Lille Convention Bureau Manager)
mcvidal@hellolille.eu
+ 33 (0)3 59 57 94 23

Fabienne Duong (Project Manager MICE)
fduong@hellolille.eu