Hotel Lutetia: een uitzonderlijke ervaring in hartje Parijs

Written by Sylvie Chantal mei 7, 2019 0 comment

Na een volledige renovatie en restauratie heropende Lutetia haar deuren terug in juli 2018. Het Hotel Lutetia is een iconisch hotel te midden van de legendarische wijk Saint-Germain-des-Prés in Parijs. Het is ook het enige grote hotel op de linkeroever.

Het hotel telt 184 kamers, waaronder 47 suites. Van die 47 suites zijn er acht Signature-suites die elk zijn ingericht volgens een uniek design. Een ervan is een penthouse met een privéterras van 74 m² en een adembenemend uitzicht over de hoofdstad.

Als ambassadeur van de Franse levenskunst is het hotel trots op zijn verfijnde keuken met een rijke culinaire traditie. Daarvan getuigt Brasserie Lutetia; geleid door driesterrenchef Gérald Passedat.

In het Salon Saint-Germain worden de gasten voor een ontbijt of diner ontvangen onder het prachtige historische glazen dak. In het restaurant l’Orangerie kan je tijdens de week terecht voor een ontbijt en in het weekend voor een heerlijke brunch. Tot slot kan je in de spectaculaire Bar Joséphine gezellig lunchen, genieten van zoetigheden voor het diner of ‘s avonds wegdromen bij een cocktail in een intieme jazzsfeer.

Met een feestzaal van 700 m² is hotel Lutetia het ideale decor voor alle evenementen.

Vijf sublieme vergaderzalen kunnen voor evenementen worden gebruikt. Een ervan is het adembenemende ‘Salon Cristal’, dat plaats biedt aan 300 personen.

Maar je kan ook het wellnesscentum Akasha bezoeken, een merk van de hotelgroep ‘The Set’. De volledig uitgeruste spa van 700 m² beschikt over een binnenzwembad van 17 m met natuurlijk licht.

Ontdek het aanbod voor groepen van Hotel Lutetia en de uw voordelen

 

Contact :

Hôtel Lutetia

45 boulevard Raspail, 75006, Paris, France

Tel: +33 1 49 54 46 58

Nodira Mavlyanova – Senior Sales Manager

nodira.mavlyanova@hotellutetia.com 

Meer informatie : www.hotellutetia.com