LYONCOMOTIEF

DE GROENE CITY TRIP VOOR FOODIES

Citytrippen met de trein, het wordt steeds populairder. Niet onlogisch, want zo wordt een stadsbezoek in Europa duurzamer. En als zo’n groene city trip je dan ook nog eens in minder dan 4u treinen je naar de gastronomische hoofdstad van Frankrijk brengt, dan hebben we voor de Belgische reismarkt een winner. L’Office de tourisme de la Métropole de Lyon heet je welkom in traditionele bouchons vol lokale specialiteiten, in sterrenzaken en wijngaarden en in een stad vol Traboules of geheime doorgangen. Lyon is misschien het kleinere broertje van Parijs maar het moet niet onderdoen als het komt op charme en cultuur.

UITNODIGING

 

6 april

Brussel

 

Vanaf 16u30
Of vanaf 18u00

 

 

 


Wat mag je verwachten?

 

  • Inspiratie voor toekomstgerichte duurzame city trips
  • 2 chefs uit Lyon, Olivier Canal en Julien Leguillou, en 1 Belgische chef, Thibault Granville, zorgen met elk hun eigen specialiteiten voor een leuke showcooking
  • Inspiratie over een duurzame stedentrip naar Lyon, goed bereikbaar dankzij 6 TGV’s die je op 3,5u van Brussel naar de stad brengen.
  • 14 lokale partners creëren heel wat netwerkmogelijkheden
  • Gastronomische animaties en streekproducten zorgen ook tijdens de meetings voor lekkere hapjes
  • Win je volgend verblijf in Lyon, en stap aan boord van de Lyoncomotive!

Praktische info

 

 Wanneer?

Donderdag 6 april
Om 16u30
Of je sluit aan vanaf 18u00

 

Waar?

Excellis, Passion for Food
Kolonel Bourgstraat 105A
1140 Brussel

Makkelijk bereikbaar, ook van buiten Brussel. Voldoende parking in de buurt. Een plek waar passie voor eten volledig tot z’n recht komt.

www.excellis.be 

Deelnemen?

 

Wil jij dit toekomstgericht event ook niet missen? Ben je benieuwd hoe je jouw klanten op een duurzame manier naar de gastronomische hoofdstad van Frankrijk brengt? Wil je kans maken om zelf de Lyoncomotive uit te testen? Schrijf je dan snel in via onze eventpagina en ga in gesprek met de 15 lokale partners.