Marseille, de perfecte plek om een bijeenkomst, teambuilding of incentive te organiseren

Written by Sylvie Chantal augustus 6, 2021 0 comment

Bleu Evasion – OTCM

Het mooie, aantrekkelijke en bruisende Marseille is vandaag de dag een van de toeristische bestemmingen in Europa die je niet mag missen. De stad tussen hemel, aarde en zee heeft een open blik op de wereld en speelt met treffende contrasten en fascinerende tegenstellingen. Ze is ook de perfecte plek om een bijeenkomst, teambuilding of incentive te organiseren, met de Middellandse Zee als achtergrond.

De zomer zomert hier lang na en het ruime sop kiezen in Marseille blijft een bijzondere belevenis, op een paar uur treinen of een korte vlucht van België. Op het programma staat een hele waaier activiteiten waaruit je je eigen keuze maakt.

Don du vent, voilier -@joOTCM

De Don du Vent is het ideale kader om een galadiner of walking dinner te organiseren. Op het prachtige teakhouten dek van dit oude, 30 meter lange zeilschip uit de jaren 50 kun je 100 gasten verwelkomen als het schip aangemeerd is en 44 om te varen. Het avontuur lonkt …

Sportief aangelegd en klaar voor een teamuitdaging?

 

Wedstrijdzeilen met Team Winds – Marseille

De vloot met 50 identieke zeilschepen van Team Winds schotelt je een flinke uitdaging voor en helpt je een hecht team te smeden. Een zeilwedstrijd varen in een van de mooiste baaien ter wereld zal een fantastische herinnering blijven voor jouw medewerkers.

Fans van schattenjachten maken met een van de 10 motorboten van Bleu Evasion een tocht over het water in het nationale park van de calanques en beleven mooie avonturen tussen de witte kalkkliffen die oprijzen uit het turkooizen water! Voor een klassiek bezoek in relaxmodus stap je aan boord van een comfortabele boot van rederij Marseille Croisières Calanques. Terwijl je langs de kust van Marseille vaart, ontdek je kleine vissershavens en de calanques … een nieuwe wereld. CMC organiseert ook galadiners, walking dinners en bedrijfsevents aan boord.

Contact :

Events and Convention Bureau of Marseille
Corinne FREANI, Responsible Meeting, Convention & Incentive division
Mobiel : +33 (0)6 73 86 09 79
cfreani@marseille-tourisme.com
www.aixmarseille-congres.com

Sociale media :

Linkedin