Marseille: trendy bestemming met authentieke luxe

Written by Sylvie Chantal december 6, 2021 0 comment

Marseille, de hoofdstad van de Provence, is een boeiende en verrassende stad met een aanbod van luxueuze accommodatie met 4 en 5 sterren, een sterrengastronomie die ook dit jaar weer in de prijzen valt en de mediterrane invloeden omarmt, gerenommeerde ontwerpers en hypertrendy hotspots.

De stad zet zich in voor een innovatief en duurzaam beleid in het bijzonder met de ‘groene sleutel’-classificatie van haar accommodaties, die van Marseille de Franse bestemming bij uitstek maakt. Het Office Métropolitain kreeg zopas het ISO 20121-certificaat voor zijn evenementenaanbod en zijn samenwerking met het Parc National des Calanques.

Ze vindt zichzelf opnieuw uit en verleidt door zijn authenticiteit en eenvoudige luxe.

 

Geniet van een verblijf zoals je het je nog nooit had voorgesteld …

Verblijf in Marseille in een van onze vijfsterrenaccommodaties en verken de stad in een zijspan. Houd tijdens je bezoek halt in de Vallon des Auffes voor een privéaperitief met petanque. Stap terug in je zijspan terug en ga naar de ingang van het Parc National des Calanques voor een bouillabaissecursus in Cabanon. Eenmaal terug in het haventje van Les Goudes waan je je aan boord van een eeuwenoud zeilschip voor een uitstapje naar de baai van Marseille met een speciale stop aan het kasteel van If voor een origineel bezoek.

Keer terug naar de oude haven, bewandel de heuvel van de Garde en ontdek de site van de basiliek bij zonsondergang, ver weg van het traditionele bezoek. Ten slotte kun je aan een van onze met sterren bekroonde tafels in Marseille deze uitzonderlijke dag vieren.

 

Bateau vers If et Bouillabaisse Miramar@LamyOTCM

 

Zin om de stad op een uitzonderlijke manier te verkennen?

Met de onthaaldienst van het Office Métropolitain du Tourisme et des Congrès in Marseille maak je van je luxeverblijf een onvergetelijke ervaring. Bezoek onbekende plekken of iconische monumenten buiten de traditionele openingsuren.

 

Side Car et Notre Dame de la Garde en famille, longue vue @Lamy OTCM

 

 

Marseille, ja! De Provence ook!

Ideaal vertrekpunt voor een bezoek aan de authentieke Provence en de pareltjes aan de Middellandse Zeekust: Aix-en-Provence-Cassis, Saint-Tropez, Île de Porquerolles en Corsica, Marseille biedt een waaier aan exclusieve en onverwachte uitstapjes …

 

Cruises

Deze aanlegplaats voor cruiseschepen is een must. Neem de tijd om die te ontdekken tijdens een voor- of naverblijf voordat je aan boord gaat voor een tocht op de Middellandse Zee of langs de oevers van de Rhône.

Wacht niet langer! Vraag naar onze brochures met onze ervaringen en ontdekkingstips : ontdek

 

Contact :

Site Web : Marseille Tourisme 

Marie-Pierre VOURIOT-POMARET

Marketing – Promotion Loisirs – Leisure Sales Department

mpvouriot@marseille-tourisme.com

Tel : +33 (0) 4 86 82 06 32