MICE : Unieke en bijzondere locaties voor uw evenementen in de regio Marseille-Provence

Written by Sylvie Chantal december 7, 2021 0 comment

De koude maanden zijn weer aangebroken, maar hier in het zuiden schijnt het zonnetje en is de hemel blauw! Wat dacht u dus van een bezoekje aan de regio Marseille-Provence en de Middellandse Zee voor een gezonde dosis vitamine D om er weer volop tegenaan te kunnen?

Het Events and Convention Bureau of Aix-Marseille Provence is de uitgelezen partner voor al uw bedrijfsevenementen, ongeacht de grootte, het budget of de periode! Na een korte vlucht of enkele uren sporen verrast u uw teams met een evenement in de Provence, waar professionalisme en hartelijkheid onze codewoorden zijn.

Zowel voor activiteiten aan zee als in het binnenland beschikt de Provence over tal van troeven, hoogtechnologische conferentieruimtes, unieke en exclusieve ontmoetingsplaatsen, maar ook echte natuurlijke juweeltjes, zoals de Calanques of het Sainte Victoiremassief.

Unieke en bijzondere locaties voor uw evenementen:

 

Casa Delauze :

Een atypische historische locatie in hartje Marseille. Met een oppervlakte van 4600 m² is Casa Delauze geschikt voor uiteenlopende evenementen tot 700 personen: seminars, conferenties, drinks, galadiners enz. Het complex staat helemaal in het teken van de onderwaterwereld en garandeert u een unieke ervaring in de Vieux-Port van Marseille.

Meer informatie

Museum Regards de Provence:

© Musée Regards de Provence, Salons de Réceptions

Organiseer een onvergetelijk evenement met een subliem uitzicht over de haven!
Ga voor een uitzonderlijke ervaring tussen de kunstwerken in de museumzalen of kies voor het restaurant, dat zowel over een overdekt terras als een dakterras beschikt.
Samen bieden het museum Regards de Provence en restaurant Regards Café een uniek en bijzonder prestigieus kader.
meer informatie

Château Pont-Royal :

© Chateau Pont Royal , Salons de Réceptions

Château Pont Royal is een verrassende historische locatie voor al uw MICE-evenementen van 50 tot 460 personen. Het complex omvat een park van 11 hectare en 520 m² aan receptieruimtes. De mogelijkheden binnen én buiten zijn dan ook eindeloos: van incentives, teambuildings, roadshows en showrooms tot seminars, productlanceringen, beurzen, filmopnames en onvergetelijke gala-avonden.

Meer informatie

Hôtel de Caumont – Centre d’Art :

© @culturespaces – Denis Dalmasso

Hôtel de Caumont is een van de mooiste privéhotels in Aix-en-Provence en dateert uit de 18e eeuw. Er vinden geregeld belangrijke tentoonstellingen plaats over de grote meesters uit de kunstgeschiedenis. Dankzij de elegante inrichting is dit de ideale locatie voor uw al drinks, diners en productlanceringen.

Meer informatie

Om uw veiligheid te garanderen houden de partners van het Bureau des Congrès zich strikt aan de normen van het protocol ‘Marseille Provence Safe Welcome’. Daarnaast zetten ze zich in op het vlak van duurzaamheid via het label ‘Clef verte’ en de norm ISO 20121.

 

Neem dus vandaag nog contact met ons op!

 

 

 

Contact

 

Corinne FREANI,Responsable Pôle Meeting, Convention & Incentive
Events and Convention Bureau of Aix-Marseille Provence
+33 (0) 6 73 86 09 79