MICE – MK2 Hotel Paradiso Parijs

Written by Sylvie Chantal mei 5, 2021 0 comment

Paris MK2 Hôtel Paradiso
Paris MK2 Hôtel Paradiso

Paris MK2 Hôtel Paradiso

 

Op het moment dat alle bioscopen in Frankrijk gesloten zijn, opent een heel bijzondere nieuwe bestemming de deuren. Het eerste bioscoophotel (4*) ter wereld, een project van MK2, biedt midden in het 12e arrondissement van Parijs een unieke ervaring. Het spreekt voor zich dat alles hier draait rond de 7e kunst. Filmliefhebbers kunnen er dan ook hun hart ophalen en evenementen krijgen er meteen een heel andere uitstraling.

 

Bioscoophotel Paradiso MK2, dat zijn:

 

  • 36 kamers, waaronder 2 bioscoopsuites
  • 6 bioscoopzalen (mk2 Nation)
  • 1 1 loge met uitzicht op een bioscoop met 104 pl
  • 1 dakterras met openluchtbioscoop en een uniek uitzicht over heel Parijs
  • 1 loft (eventruimte + opnamestudio voor podcasts en livestreams) )
  • 1 koffieruimte

Alle kamers beschikken over hoogtechnologische uitrusting, voor een bioscoopervaring van topkwaliteit: beamer, tablets voor de bediening van de films, het licht en de muziek … Dan is het enkel nog kiezen tussen een kamer waar je in bad een film kunt bekijken, of een kamer met uitzicht op de monumentale werken van de beroemde straatkunstenaar JR.
 

Een exclusieve locatie voor je zakelijke events die als geheel kan worden gehuurd

 

Het hotelgedeelte en de bioscoopzalen zijn volledig afgestemd op evenementen. Alle ruimtes van het hotel staan ter beschikking voor je volgende event- en marketingactiviteiten.
Dankzij de diversiteit zijn bovendien heel wat originele concepten mogelijk: openluchtbioscoop, thema-avonden, pop-upbar, pop-upstore, een immersieve ervaring en ga zo maar door.
Je kunt voor jouw livestream, conferentie, bijeenkomst, seminar of teambuilding ook het witte doek gebruiken in een van de zes bioscoopzalen van mk2 Nation op de benedenverdieping van het hotel (17 tot 226 plaatsen; 40 tot 130 m²). Of kies voor de verborgen loge boven de zaal met 104 plaatsen, die plaats biedt aan 15 personen. In deze geluidsdichte ruimte met zacht licht kun je in alle discretie besprekingen houden zonder te missen wat er op dat moment gebeurt in de zaal. Andere interessante mogelijkheden zijn de rooftop of de loft.
 

Een kunstzinnige kijk op de filmwereld

 

Dit buitengewone hotel van MK2 is ontworpen door een kunstenaarscollectief. Alles, van de architectuur tot de verlichting en de decoratie, is tot in de kleinste details uitgekiend om net zoals de zevende kunst te intrigeren en te fascineren.
Ook de cast bestond uit ronkende namen. Bij de deelnemende kunstenaars en artiesten aan het project vinden we onder meer muzikant en producer Woodkid, beeldend kunstenaar Christian Boltanski, decoratrice Alix Thomsen (Hotel Papillon, Folie Barbizon) en fotograaf JR.
 

Neem voor meer info een kijkje op mk2hotelparadiso.com
Speciale formules voor bedrijven vind je hier