MMV, expert voor clubvakanties in de bergen.

Written by Sylvie Chantal augustus 19, 2021 0 comment

MMV heeft 20 clubs in de mooiste bergdorpen in de Franse Alpen. Uit het à-la-carteaanbod voor clubvakanties kunnen klanten zelf prestaties kiezen.

In 4*-clubresidenties genieten ze van optimaal comfort dankzij de hotelservice (opgemaakte bedden bij aankomst, badlinnen en eindschoonmaak inbegrepen). Voorts staat het vakantiegangers vrij om al dan niet gebruik te maken van cateringdiensten (broodjesdienst, ontbijt, halfpension, traiteur, boodschappendienst), animatie (activiteiten en culinaire belevenissen) en wellnessruimtes waar ze gratis toegang hebben tot het verwarmde zwembad.

 

Appartement balcon Tignes 1800 – Altaviva©M.Reyboz

 

De clubhotels staan geklasseerd als 3*- en 4*-vakantiedorpen. Wat de maaltijden betreft, kun je kiezen uit de formules volpension, in sommige resorts halfpension en de optie all inclusive. Lenteaanbieding vanaf 26/03: all inclusive aangeboden Kinderen jonger dan 6 jaar logeren buiten de Franse en Belgische schoolvakanties ook gratis.

 

Chambre d’appartement MMV – Saisies©M.Reyboz

 

Bovendien biedt MMV verlaagde tarieven voor de extra prestaties die op de site beschikbaar zijn: skipassen rechtstreeks aan de receptie en skiwinkels in het resort of vlakbij.

In de huidige context engageert MMV zich en versoepelt zijn verkoopvoorwaarden:
– terugbetalingsgarantie voor elke annulering, zonder voorwaarden, tot D-28
– terugbetaling in geval van annulering tot D-7, volgens de voorwaarden
– bescherming van werknemers en klanten van mmv door aangepaste, versterkte gezondheidsmaatregelen die omkaderd zijn door Bureau Veritas, Europese leider in certificering.

 

CLUB_JUNIORS_165-LesBergers-Huez-®M_Reyboz

 

Te ontdekken: de nieuwigheden bij MMV

  • Dubbel genieten deze winter in La Plagne met ons charmant 4*-clubhotel Deux Domaines in traditionele Savoyaardse chaletstijl in Belle Plagne en het 4*-clubhotel Plagne 2000 in Aime-La-Plagne …
  • 2 nieuwe 4*-clubresidenties: Les Clarines, bij Les Deux Alpes, vlak bij de pistes en skiliften, en L’Étoile des Sybelles in het hart van Le Corbier, die in december 2021 hun deuren openen!

2 projecten van clubresidenties in volle ontwikkeling:

  • Juni 2022 in Samoëns: nieuwe 4*-clubresidentie
  • December 2022 in Risoul: nieuwe residentie La Forêt Blanche

MMV lanceert zijn nieuwe gamma Mountain Collection: een selectie van favorieten in de mooiste en charmantste skioorden in de Alpen met individuele chalets, kleine residenties en grote appartementen in residenties.

Tot slot staat MMV voor winters plezier, maar ook voor een zomer vol activiteiten in het dorp, want je krijgt gratis recreatiekaarten om van alles te beleven.

Alles werd opnieuw uitgedacht en wordt aangepast om de gasten te laten genieten van een heerlijk verblijf in een gezonde omgeving … de bergen!

 

Contact : 

MMV

Website MMV

51 Av. France d’Outremer BP 39 – 06701 Saint Laurent du Vard Cedex

serviceto@mmv.fr

Claire Guery – Marché Tour-Opérateur : c.guery@mmv.fr

Tel. : +33 (0)4 92 12 62 10