Exclusief aanbod – Bretagne, een authentieke bestemming

Written by Sylvie Chantal mei 25, 2021 0 comment

® GUILLAUDEAU Donatienne CRT Bretagne
Op zoek naar een authentieke bestemming waar je kan herbronnen tussen weelderige landschappen en je kan genieten van uitmuntende gastronomie, ver van de platgetreden paden?

Zoek niet verder dan Bretagne!Van de prestigieuze kusten tot de betoverende bossen: als je in Bretagne verblijft word je ondergedompeld in ongerepte natuur, ver van de drukte en stress van de grote stad.

In tegenstelling tot het massatoerisme biedt de incoming agency Breiz Bridges u een intieme benadering van reizen waarbij u de tijd neemt om enthousiastelingen te ontmoeten, echte ambassadeurs van hun regio.

Vaar langs de dolfijnen en bezoek de paradijselijke archipel aan het roer van een prachtig traditioneel zeilschip. Kom meer te weten over het vakmanschap van de oesterkweker in de oesterparken of spring binnen in het atelier van een internationaal gerenommeerd kunstenaar… Het zijn maar een paar voorbeelden van de authentieke ervaringen die wij voor jou in petto hebben.


Ille et Vilaine ® BERTHIER – Emmanuel
 

Op zoek naar een gastronomische pauze?Met 44 sterrenchefs en enkele iconen uit de Franse keuken zal Bretagne je zeker weten te verleiden: verse zeevruchten, verrukkelijke zoute boterkaramel, originele ciders en whisky’s in een nieuw jasje. We bieden ook de optie om al die gastronomie beter te leren kennen tijdens een kookcursus, een ontmoeting met de producenten of een diner dat speciaal voor jou wordt bereid door een geëngageerde chef.


® Thibault-PORIEL / Autour du Phare de Men Ruz
 

Zin om jezelf in de watten te leggen?Aangezien Bretagne wordt omringd door de zee, speelt de heilzame werking van algen al sinds jaar en dag een rol in Bretonse schoonheidsrituelen. Kom relaxen in een van de prestigieuze thalassotherapiespa’s of gewoon genieten van de rust aan de kust om even te onthaasten. Bretagne heeft een kustlijn van bijna 2.000 km en is dus de ideale bestemming om samen met onze gepassioneerde gidsen te gaan wandelen of fietsen. Ze leiden je langs adembenemende natuurlandschappen en beschermde fauna en flora: dolfijnen, zeehonden, papegaaiduikers, heidevelden en legendarische bossen.

We hebben ook een aanbod aan unieke ervaringen waarbij je mythische plaatsen kan (her)ontdekken en de tijd kan nemen om stil te staan bij de indrukwekkende grandeur. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de abdij van de Mont-Saint-Michel wanneer ze gesloten is voor het publiek of drink een gastronomisch aperitiefje op het Terrasse de l’Ouest met zicht op zee.

Waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en ontdek onze authentieke ervaringen voor jouw verblijf op maat in het westen van Frankrijk!

Contact

Incoming Agency BREIZ BRIDGES (Bretagne, Normandie, Vallée de la Loire)
Mevr. OISEL Marie
Tel: 0033 (0)6 52 59 56 62
E-mail: contact@breizbridges.com
Website: www.breizbridges.com