Ontdek het Terrasse des Neiges in Courchevel

Written by Sylvie Chantal november 22, 2021 0 comment

Hotel Barrière Les Neiges wil voortdurend zijn aanbod verbeteren en lanceert daarom een innovatief culinair concept in het hart van Courchevel. Het gaat om een nieuwe kijk op het ideale restaurant die alle culinaire verwachtingen wil inlossen en een geweldige ervaring wil bieden.

 

Terrasse Barrière Les Neiges @Marc Berenguer

 

Dit nieuwe concept staat meer dan ooit open voor iedereen, en dan vooral voor externe gasten, en biedt een plaats waar je je thuis voelt. Op de zuidgerichte skipistes belooft La Terrasse des Neiges een gastronomische en comfortabele pauze na een sportieve ochtend op de piste. Het is de ideale plek om nieuwe energie op te doen rond de vuurkorven of gewoon te relaxen in de zon in een warme en feestelijke sfeer met elke middag een dj.

De chef heeft een menukaart samengesteld waarin lokale producten centraal staan, met stoofpotjes die fijnproevers van alle leeftijden gelukkig maken. Tartifles, gratin van crozets, aardappelgnocchi met blauwe kreeft en rigatoni worden in de cocotte aangeboden om de smaken van lang gestoofde gerechten te behouden. Een entrecote van Black Angus, pokebowls en caesarsalades vervolledigen de smaken uit de Savoye.

 

Tartifles sur la braise au beurre parfumé au foin, diot grillé, morbier au lait cru, truffe noire, oignons frits.

 

De gasten kunnen genieten van een zeer smakelijk aanbod, van pizza op houtvuur gebakken tot desserts zoals profiteroles en churros met chocoladesaus, dulce de leche en slagroom met vanille.

Nu je helemaal voldaan bent, kan je opnieuw de ski’s aantrekken of nieuwe bergtoppen overwinnen.

Wat animatie betreft, is de Bar de La Terrasse des Neiges aan de rand van de pistes de ideale plek voor feestelijke lunches met een adembenemend uitzicht op de besneeuwde bergtoppen. Met op vat gerijpte signature-cocktails, geflambeerde cocktails voor de show, cocktails met food pairing voor de lekkerbekken en elke middag een dj heeft iedereen gegarandeerd een leuke lunch in de openlucht.

Het Terrasse des Neiges verwelkomt je dagelijks vanaf 12.00 uur voor een lunch in openlucht.

 

Contact :

Hôtel Barrière Les Neiges

422, rue de Bellecôte

73120 Courchevel

Tel : +33 (0)4 57 55 22 00

Site Web Hôtel Barrière Les Neiges

reservations.hotellesneiges@groupebarriere.com