Regio Grand Est, 4 te ontdekken bureaus om uw reizen mee te organiseren

Written by Sylvie Chantal oktober 25, 2021 0 comment

De regio Grand Est is de ideale bestemming voor een citytrip of een korte break in de natuur. Voor de organisatie van je volgende groepsreizen raden we je graag de volgende vier DMC’s (destination management companies) aan, die perfect kunnen inspelen op de behoeften van jouw klanten.

CHAMPAGNE CONNECTION

Champagne Connection is een DMC gevestigd in Reims die als geen ander subtiele banden weet te smeden waaruit absolute topmomenten ontstaan. Op basis van haar rijke knowhow creëert de organisatie telkens weer aantrekkelijke, aangename en verrassende evenementen. Champagne Connection heeft een voorliefde voor bijzondere of exclusieve locaties en concepten en is gespecialiseerd in de uitwerking van originele en boeiende programma’s. De zorgvuldig uitgekiende combinatie van ludieke avonturen, onvergetelijke ontmoetingen, cultuur met een knipoog en de typisch Franse levenskunst levert unieke ervaringen op voor groepen.

Ontdek Champagne Connection

Champagne Connection @Michel Jolyot

 

 

MAGNIFIC ESCAPADES

Magnific Escapades is een DMC en event office uit de Elzas dat over een gepassioneerd team specialisten beschikt voor exclusieve uitstappen in deze boeiende streek. Om uitzonderlijke reizen te garanderen voor FIT, groepen en MICE bekommert de organisatie zich om elk detail, zodat jouw reis een unieke ervaring wordt waarbij authenticiteit, elegantie, luxe en raffinement centraal staan.

Magnific Escapades laat je kennismaken met de culturele, historische, wijnbouwkundige en gastronomische rijkdommen van de Elzas en de schitterende Route des Vins, en selecteert daarbij telkens weer de beste restaurants, boetiekhotels, wijndomeinen en ambachtslui, zodat je kunt proeven van de schoonheid van deze regio en je een onvergetelijke reis beleeft in de Elzas.

Ontdek Magnific Escapades 

Magnific Escapades – Vignes

 

LISELA

Lisela is een DMC gespecialiseerd in de regio Grand-Est.

Met kant-en-klare formules (groepen, Fit & Mice) of aanbiedingen op maat speelt dit professionele, dynamische en gepassioneerde team dankzij een zeer uitgebreide terreinkennis in op al je wensen, om de perfecte reis uit te werken voor je klanten.

Het agentschap beschikt over eigen touringcars en kan op die manier tal van mobiliteitsoplossingen aanreiken: minivan met chauffeur, luxetouringcar enz.

Een reis met Lisela staat synoniem met een onvergetelijke kennismaking met de Elzas, Lotharingen, Champagne-Ardenne en de Vogezen, waarbij authenticiteit een van de kernwoorden is.

Ontdek Lisela 

Lisela Tours – Reims

 

 

OENOSPHERES

OenoSpheres is als agentschap gespecialiseerd in kennismakingen met de Champagnestreek.

Privévakanties in de Champagne: uitwerking van reizen op maat voor particulieren, inclusief privétransfer, privégids, accommodatie, restaurants, bezoeken en activiteiten.

Teambuilding en seminars: all-inservice voor de activiteiten van je klanten: teambuilding, bijeenkomsten en seminars waarbij wordt kennisgemaakt met de streek.

Private en lokale evenementen: organisatie van champagnedegustaties, maar bijvoorbeeld ook het jaarlijkse evenement #ChampagneDay, waarop de lokale ambachtelijke producenten in de kijker worden geplaatst.

Verkoop van streekproducten: OenoSpheres beschikt via een eigen partnernetwerk over een ruime keuze aan champagne, accessoires en lokale producten.

Ontdek OenoSpheres

OenoSpheres

 

Contact :

Agence Régionale du Tourisme Grand-Est

Olga Frolova – Business Partner Manager

olga.frolova@art-grandest.fr