SO EXOTIC, SO FRANCE

EEN TROPISCHE AVOND

Klaar om jouw exotische vakanties voor komende winter voor te bereiden? Wil je je helemaal onderdompelen in bestemmingen als Martinique, Ile de la Réunion of de Eilanden van Tahiti? Ben je te vinden voor cocktails, rum en chocolade, parfums, dansanimaties en netwerken met lokale partners? Dan ben je op 27 september welkom voor een uitzonderlijk event op een uitzonderlijke locatie.

UITNODIGING

 

27 september

Antwerpen

 

Van 17u30 tot 22u30

 

 

 


Wat mag je verwachten?

 

  • Een exotisch event op een prachtige locatie
  • Meer dan 15 partners en diensten voor toerisme uit Martinique, Réunion en de eilanden van Tahiti
  • Een Martinicaanse rum- en chocoladeworkshop
  • Een geuratelier uit La Réunion
  • Dansers uit Tahiti
  •  Lokale cocktails, gastronomie en smaken van dit exotisch Frankrijk gedurende de hele avond
  • Een unieke beleving met 360° projecties, een top afterwork vibe, presentaties, één-op-één gesprekken en muziek die je in de juiste stemming zal brengen

Praktische info

 

 Wanneer?

  • 27 september
  • Van 17u30 tot 22u30

 

Waar?

Plein Publiek
Zonnestroomstraat 2A
2020 Antwerpen

Een circulaire en innovatieve plek waar je letterlijk helemaal ondergedompeld zal worden in de Franse Overzeese Gebieden. Kom je met de auto? Dan is er ook een parking voor jou voorzien.

www.pleinpubliek.be

 

Aanwezige partners

 

Hieronder vind je een overzicht van de aanwezige bestemmingen en hun partners. Stuk voor stuk parels van Exotisch Frankrijk.

Air France

Martinique

 

Turquoise water en kokospalmen, zwarte en geelgouden stranden en zinderende zonsondergangen … Martinique is een tropisch plaatje in de Caribische Zee. Het eiland verleidt tot het maken van een reis naar een creoolse cultuur die nog altijd bruist. Naar een plek waar de middeleeuwse Franse volksliederen zich hebben aangepast aan het ritme van de zouk en de biguine, en waar hedendaagse kunst een nieuwe vorm krijgt in de suikerrietplantages.

 

La Réunion

 

Op La Réunion bevindt zich de hoogste top van de Indische Oceaan en een van de actiefste vulkanen ter wereld: de Piton de la Fournaise. Alle wegen op La Réunion leiden naar “Les Hauts”, het binnenland dat een smeltkroes vormt van alle bijzonderheden op dit spectaculaire eiland. Van de vulkanische maanlandschappen tot de grote keteldalen onthult het eiland La Réunion zijn schoonheid – ook als het gaat om de lokale keuken met verschillende aroma’s, die net zo lekker ruiken als de lokale vanille.

 

De Eilanden van Tahiti

 

Frans-Polynesië telt 118 eilanden, verspreid over 5 archipels. Droom weg op de legendarische witte zandstranden van Bora-Bora en de zwarte zandstranden van Tahiti. Bungalows op palen, lagunes in 50 tinten blauw … op Frans-Polynesië vind je alles wat je maar kunt wensen voor een romantische vakantie. Pak je koffer maar voor de reis van je leven, een die gevuld wordt met een spectaculaire natuur, de geur van tiarabloemen, lokale vis in kokosmelk en een fenomenaal onderwaterparadijs met reuzenmanta’s en dolfijnen!

 

Deelnemen?

 

Wil je ook langskomen op een exotische avond in Antwerpen? Ben je wel te vinden voor die leuke vibes, kleurrijke cocktails, lekkere lokale smaken en kansen om nieuwe partners te ontmoeten? Dan mag je hier natuurlijk niet ontbreken. Bevestig jouw deelname voor een avond So Exotic, So France via het inschrijvingsformulier hieronder.