MICE : Le Château Le Cagnard, unieke en originele omgeving voor zakenreizen

Written by Sylvie Chantal december 9, 2021 0 comment

 

Château Le Cagnard bevindt zich in Haut-de-Cagnes aan de Côte d’Azur, tussen Nice en Cannes.

 
Dit hooggelegen dorpje heeft zijn middeleeuwse karakter en zijn authentieke Provençaalse charme weten te bewaren.

Het uitzonderlijke viersterrenhotel in een gebouw uit de 13e eeuw ligt op de stadswallen en kijkt uit op zee. Het beschikt onder meer over een aloude, gewelfde wachtersruimte met wandschilderingen en open haard.

De 30 kamers en suites met gerestaureerd authentiek meubilair verlenen het geheel ongelooflijk veel charme en karakter. Elke kamer staat in het teken van een kunstenaar die het kasteel van Haut-de-Cagnes – het Montmartre van de Côte d’Azur – heeft bezocht: Renoir, Picasso, Modigliani en ga zo maar door. Dankzij een uitgekiende renovatie en decoratie combineren de kamers en suites een hoogwaardig comfort dat voldoet aan alle moderne vereisten, met een geraffineerde Provençaalse stijl.
 
 

Ook het restaurant is een fantastische locatie..

 
De hoofdzaal staat bekend om zijn openschuivende plafond met handgeschilderde fresco’s. Op die manier wordt de ruimte een verlengstuk van het mooie terras met subliem uitzicht op de Middellandse Zee en de heuvels.
 
 

Speciaal voor bijeenkomsten beschikt Château Le Cagnard ook over een prestigieuze suite.

 
Deze unieke en originele omgeving voor zakenreizen bevindt zich vlak bij de luchthaven Nice Côte d’Azur (7 km) en kan volledig afgehuurd worden voor professionele of private evenementen.
Na de heropening in 2012 heeft Château Le Cagnard een mooie reputatie opgebouwd in het luxehotelsegment. Sinds 2015 maakt het ook deel uit van de Small Luxury Hotels of the World.

Doel: een echt unieke bestemming creëren aan de Franse Rivièra. 

Contact

Céline REFALO
Château Le Cagnard
celine.refalo@lecagnard.com
www.lecagnard.com
54 rue Sous Barri
06800 Cagnes sur mer
France
+ 33 (0) 493 20 73 22