UPDATE – ​Samen zorgen we ervoor dat de bergen een topbestemming blijven

Written by Sylvie Chantal november 18, 2020 0 comment

Covid-19

Om de toekomstige klanten in de berggebieden deze winter te informeren en gerust te stellen over de genomen maatregelen is er een infodocument uitgewerkt door France Montagnes, de stichtende leden (Association nationale des Maires des Stations de Montagne, Domaines Skiables de France en het Syndicat National des Moniteurs du Ski Français), de aangesloten leden (Union Sport & Cycle), de partners (Groupement National des Indépendants hôtellerie et restauration) en het SRNT (Syndicat National des Résidences de Tourisme). Dit aanpasbare document is een tool om de klanten nog beter te informeren en hun toekomstige vakantie zo veilig mogelijk te maken.

Het infodocument legt uit hoe de klanten hun veiligheid op elk moment van hun wintersportvakantie kunnen verzekeren en vraagt hun om samen te werken met de medewerkers van de skioorden om ieders gezondheid te garanderen.

Dankzij het aanpasbare formaat kan het document makkelijk bijgewerkt worden en afgestemd op de evolutie van de situatie. Op die manier slaan de wintersportprofessionals de handen in elkaar om de sanitaire veiligheid in de skioorden te verzekeren, met één stem te spreken en alle nodige maatregelen te treffen om de bezoekers een hoogwaardige vakantie te garanderen en al hun vragen te beantwoorden.

Download het infodocument in de gewenste taal: