ACTIVITEITEN VOOR
REISPROFESSIONALS IN 2021

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die opgezet worden in 2021 en 2022 om jou als reisprofessional verder te inspireren over Frankrijk, je te verrassen en ervoor te zorgen dat je straks de bestemming zal herontdekken.

Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina. Wij zorgen ervoor dat deze continue geüpdate zal worden.
De toegang tot de evenementen kan enkel op uitnodiging en na bevestiging van deelname.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen: trade-mice.be@atout-france.fr

20 september 2021

Choose France , Luxembourg

 

Het eerste en enige evenement op de Luxemburgse markt in 2021. Het wordt een bijzonder moment waarop je na de crisis de contacten met onze partners zal kunnen hernieuwen. Die partners zullen resoluut hun authentiek (lokaal, ongebruikelijk) en duurzaam (eco-, slow-toerisme) aanbod aan jou presenteren. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de thema’s cultuur, knowhow, wijntoerisme, gastronomie, buitenactiviteiten, welzijn …

Ik heb interesse

22 (Antwerpen) & 23 (Namen) september 2021

Travel in France

 

Op 22 en 23 september vindt onze workshop Travel in France plaats, het niet te missen evenement voor reisorganisatoren. Deze workshop, opgezet als een echte mini beurs over Frankrijk, is het enige B2B-evenement gewijd aan het Franse aanbod op de Belgische markt. Dit niet te missen evenement zal bijna 30 Franse toerismeprofessionals gedurende 2 dagen samenbrengen. Dit jaar organiseren we immers ook voor het eerst een dag in Wallonië.

Ik heb interesse

14 tot en met 16 oktober 2021

 

Studiereis met workshop Parijs

 

De toeristische dienst van Paris Ile-de-France in samenwerking met Atout France een studiereis met workshop naar Parijs en omgeving voor MICE specialisten en touroperators uit Duitsland, België en Nederland (indien de gezondheidssituatie die toelaat). Naast een gezamenlijke workshop ter plaatse, volgen de MICE specialisten en de touroperators elk hun eigen ontdekkingsprogramma overdag.

Ik heb interesse

22 – 23 maart 2022


Rendez-vous en France, Nantes

 

In 2022 wordt de 15e editie van Rendez-vous en France, de belangrijkste internationale vakbeurs voor het toerisme in Frankrijk, georganiseerd op dinsdag 22 en woensdag 23 maart in Nantes, in de regio Pays de la Loire.

Tijdens dit onmisbaar event ontmoet je het hele aanbod op één plek.
Hier krijg je de gelegenheid om Franse toerismeprofessionals te ontmoeten tijdens 2 dagen van meetings en exclusieve networking.

Ik heb interesse

4 – 5 oktober 2022

 

Destination Vignobles, Aix-en-Provencance

 

Destination Vignobles is de ideale gelegenheid om de bestemmingen voor wijntoerisme in Frankrijk te ontdekken.  Naast de workshop kan je deelnemen aan diverse voorafgaande studiereizen. Hiermee kan je bij de deelnemende wijnpartners zelf de ervaringen en producten in levende lijve ontdekken.

Ik heb interesse