ACTIVITEITEN VOOR REISPROFESSIONALS IN 2023

Deze site geeft u een overzicht van de activiteiten die Atout France in 2023 voorstelt, om u te blijven inspireren, verrassen en je te helpen Frankrijk als toeristische bestemming te herontdekken.

We nodigen u uit om deze site regelmatig te bezoeken. We zullen ervoor zorgen dat hij systematisch wordt bijgewerkt.
Toegang tot deze evenementen is alleen op uitnodiging en onder voorbehoud van bevestiging door de organisator.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt: trade-mice.be@atout-france.fr

 10 oktober Wallonië – 11 oktober Vlaanderen

– 9 oktober Luxemburg 2023


Travel in France

 

Travel in France is het evenement dat je niet mag missen in 2023. Het grootste Frankrijk evenement in België  biedt je de kans om met Franse partners te praten en nieuwe aanbiedingen in Frankrijk te ontdekken. Atout France en een dertigtal Franse partners verwelkomen u graag op 10 oktober in Wallonië, 11 oktober in Vlaanderen en 9 oktober in Luxemburg.

Ik ben geïnteresseerd

 26 oktober 2023

 

France Montagnes – Bruxelles

 

 

Verschillende Franse skioorden komen op 26 september naar Brussel om het winterseizoen te lanceren. Zet je skilaten klaar en onderdompel in de sfeer van de Franse bergen.

Een niet te missen event om het Franse aanbod beter te leren kennen.

Ik ben geïnteresseerd

 9 november 2023


Centre-Val de Loire – Brussel

 

Kom op 9 november op ontdekking van alle parels van de regio Centre-Val de Loire. Naast haar kastelen, biedt de regio nog een groot aantal activiteiten dat je niet mag missen. De partners verheugen zich om jullie te ontmoeten.

© Crédit Photo : BestJobers

Ik ben geïnteresseerd

 30 novembre 2023


So Chic, So France – Brussel

Ben je op zoek naar een luxereizen voor je klanten? Dan ben je bij So Chic, So France aan het juiste adres. Verschillende Franse partners komen op 30 november naar Brussel om hun luxesegment aan jou voor te stellen. Je kan er alle elementen verzamelen om een onvergetelijke reis samen te stellen voor jouw klanten.

Ik ben geïnteresseerd