ACTIVITEITEN VOOR
REISPROFESSIONALS IN 2021

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die opgezet worden in 2021 en 2022 om jou als reisprofessional verder te inspireren over Frankrijk, je te verrassen en ervoor te zorgen dat je straks de bestemming zal herontdekken.

Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina. Wij zorgen ervoor dat deze continue geüpdate zal worden.
De toegang tot de evenementen kan enkel op uitnodiging en na bevestiging van deelname.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen: trade-mice.be@atout-france.fr

14 tot en met 16 oktober 2021

 

Studiereis met workshop Parijs

 

De toeristische dienst van Paris Ile-de-France in samenwerking met Atout France een studiereis met workshop naar Parijs en omgeving voor MICE specialisten en touroperators uit Duitsland, België en Nederland (indien de gezondheidssituatie die toelaat). Naast een gezamenlijke workshop ter plaatse, volgen de MICE specialisten en de touroperators elk hun eigen ontdekkingsprogramma overdag.

Ik heb interesse

19 en 21 oktober 2021

 

France Montagnes nodigt je uit voor zijn opleidingen

 

Frankrijk heeft een groot aantal uitzonderlijke skioorden.
Welk skioord kun je aanbevelen? Het skigebied, de toegankelijkheid of de recreatiemogelijkheden? Wat zijn de belangrijkste zaken volgens jouw klanten? Wat zijn de gezondheidsmaatregelen die op hun vakantiebestemming gelden en hoe speel je in op hun verwachtingen en behoeften zodat ze hun volgende verblijf in de bergen in alle rust kunnen beleven?
Op 19 en 21 oktober krijg je de kans om alles te weten te komen over de Franse skioorden en hun nieuwigheden dankzij de webinars van France Montagnes.

Op het programma:

Tijdens de opleidingen worden 14 Franse skioorden voorgesteld.
Er worden 2 sessies voorzien: 19 oktober in het Engels en 21 oktober in het Frans.

Ik heb interesse

21 oktober – Gent

Workshop Grand Est

 

De partners van de bestemming Grand Est komen samen in Gent om de laatste nieuwtjes te ontdekken over de thema’s wijntoerisme en gastronomie, natuur en rondtrekken (te voet, met de fiets en op het water), herdenking, cultuur en erfgoed.
Schrijf je vooraf in om de uitnodiging te ontvangen.

Ik heb interesse

18 november – Brussel

Workshop Hauts-de-France MICE

Op slechts enkele uren rijden van België strekt de regio Hauts-de-France zich uit tot aan de poorten van Parijs en biedt ze de combinatie van zee, platteland en stad voor uiteenlopende activiteiten en kwalitatieve optredens.
Vind onze partners die gespecialiseerd zijn in MICE voor je volgende seminaries, incentives, teambuildings, evenementen, congressen …
Stuur ons een bericht om je vooraf in te schrijven.

Ik heb interesse

22 – 23 maart 2022


Rendez-vous en France, Nantes

 

In 2022 wordt de 15e editie van Rendez-vous en France, de belangrijkste internationale vakbeurs voor het toerisme in Frankrijk, georganiseerd op dinsdag 22 en woensdag 23 maart in Nantes, in de regio Pays de la Loire.

Tijdens dit onmisbaar event ontmoet je het hele aanbod op één plek.
Hier krijg je de gelegenheid om Franse toerismeprofessionals te ontmoeten tijdens 2 dagen van meetings en exclusieve networking.

Ik heb interesse

4 – 5 oktober 2022

 

Destination Vignobles, Aix-en-Provencance

 

Destination Vignobles is de ideale gelegenheid om de bestemmingen voor wijntoerisme in Frankrijk te ontdekken.  Naast de workshop kan je deelnemen aan diverse voorafgaande studiereizen. Hiermee kan je bij de deelnemende wijnpartners zelf de ervaringen en producten in levende lijve ontdekken.

Ik heb interesse