ACTIVITEITEN VOOR
REISPROFESSIONALS IN 2022

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die opgezet worden in 2022 om jou als reisprofessional verder te inspireren over Frankrijk, je te verrassen en ervoor te zorgen dat je straks de bestemming zal herontdekken.

Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina. Wij zorgen ervoor dat deze continue geüpdate zal worden.
De toegang tot de evenementen kan enkel op uitnodiging en na bevestiging van deelname.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen: trade-mice.be@atout-france.fr

10 mei 2022

 

Workshop Grand Est, Brussel

 

De niet te missen workshop om alle aspecten van de Grand Est te ontdekken. Tijdens een netwerkavond krijgt u de kans om met verschillende partners (accommodatie, DMC, …) in gesprek te gaan. Atout France nodigt u uit op 10 mei in Brussel.

Ik heb interesse

17 mei 2022

 

Online opleiding van France Montagnes

 

We nodigen u uit om deel te nemen aan de online opleiding van France Montagnes op 17 mei. Het ideale moment om uw kennis van het zomeraanbod van de verschillende bergbestemmingen te verdiepen.

Ik heb interesse

5 juli 2022

 

Choose France – Explore France, Luxemburg

 

De jaarlijkse ontmoeting op de Luxemburgse markt voor alle professionals in de vrijetijds- en MICE-sector. Een avond om de nieuwigheden van het Franse aanbod te ontdekken met een tiental exposanten.

Ik heb interesse

4 – 5 oktober 2022

 

Destination Vignobles, Aix-en-Provencance

 

Destination Vignobles is de ideale gelegenheid om de bestemmingen voor wijntoerisme in Frankrijk te ontdekken.  Naast de workshop kan je deelnemen aan diverse voorafgaande studiereizen. Hiermee kan je bij de deelnemende wijnpartners zelf de ervaringen en producten in levende lijve ontdekken.

Ik heb interesse

12 oktober (Gent) – 13 oktober (Luik) 2022

 

Travel in France

Travel in France is het evenement dat je in 2022 niet mag missen. Het grootste evenement in België gewijd aan Frankrijk biedt je de mogelijkheid om informatie uit te wisselen met de Franse partners en de nieuwe aanbiedingen in Frankrijk te ontdekken. Atout France en een dertigtal Franse partners verwelkomen u graag op 12 oktober in Gent en 13 oktober in Luik.

Ik heb interesse