EXPLORE FRANCE

Geliefd bij de Belg staat Frankrijk al jaren op de eerste plaats als buitenlandse toeristische bestemming. En toch, er valt nog zoveel te ontdekken!  

Atout France en zijn partners organiseren het hele jaar door tal van activiteiten zodat jij je kennis kan bijschaven en straks je klanten opnieuw weet te verrassen.

EEN JAAR VOL ACTIVITEITEN

 

Verschillende avonden, informatiemomenten, studiereizen en workshops. Stuk voor stuk zijn het kansen waarmee je jouw aanbod op Frankrijk kan laten groeien en waarmee je jouw kennis kan verdiepen tijdens fijne, ludieke en leerrijke momenten.

 

Op dit platform geven we je een overzicht van alle afspraken met Frankrijk. Wij kijken er naar uit om je binnenkort opnieuw te mogen begroeten want jullie zijn als reisprofessionals ontzettend belangrijke vertegenwoordigers van ons toeristisch aanbod.

 

Het team van Atout France België

ATOUT FRANCE, DE FRANSE DIENST VOOR TOERISME

 

ATOUT France is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de toeristische industrie, de grootste economische sector van Frankrijk.  Het Bureau in Brussel verzorgt de promotie voor de bestemming Frankrijk voor verschillende doelgroepen op de Belgische en Luxemburgse markt.

De dienst Commerciële Promotie richt zich tot de professionals in de toeristische sector.

Onze missie is deze Belgische en Franse professionals samen te brengen om:

  • een betere kennis aan te bieden van het Franse toeristische aanbod enerzijds en een betere kennis van de Belgische markt anderzijds;

  • de programmatie van de bestemming te verhogen bij de Belgische professionals in toerisme en ze te steunen bij de promotie van Frankrijk.

Ons team staat ter beschikking om:

  • jullie informatieaanvragen te verwerken gericht op het organiseren van vakanties.

  • jullie aanvragen voor professionele documenten op te volgen, zoals verkoophandboeken.

  • marketing- en communicatiesamenwerkingen op te starten om samen vakanties in Frankrijk te promoten.