Nausicaá: ontdek de oceaan die binnen in je kolkt!

Written by Sylvie Chantal juni 10, 2024 0 comment

Tunnel haute mer-H-Lamblin-Iconocom

 

 

Beleef een unieke ervaring in het grootste aquarium van Europa!

 

Nausicaá is het hele jaar door zeven dagen per week geopend en biedt een reeks bezoeken aangepast aan jouw tempo en behoeften. Aan de hand van drie leuke en meeslepende rondleidingen ontdek je de schoonheid en de onmetelijkheid van de oceaan en hoe belangrijk het is voor de toekomst van de mensheid dat we die beschermen.

 

Nieuw in 2024: Bestemming diepzee

 

Iedereen aan boord voor een ongeëvenaarde ontdekkingstocht!

Duik naar diepten van meer dan 1000 meter om de wonderen van de diepzee te ontdekken. Haal eerst maar eens diep adem, want één ding is zeker: het is adembenemend! Er wacht je een onbekende, mysterieuze wereld met extreme levensomstandigheden …

 

 

In die duistere wereld zou het leven onmogelijk moeten zijn, maar tegen alle verwachtingen in is het er ongelooflijk. Vissen met immense tanden, lichtgevende kwallen, zeeduivels of gigantische spinkrabben … Ontdek een keur aan wezens uit de diepzee, het ene nog verrassender dan het andere, die nog maar weinig mensen van zo dichtbij hebben kunnen aanschouwen.

 

 

Ga mee op deze meeslepende, zintuiglijke reis en leer meer over deze diersoorten en hun fascinerende leefomgeving!

De diepe zeebodem beslaat twee derde van het aardoppervlak. Die diepten onderzoeken om ze beter te begrijpen en te beschermen is dan ook essentieel voor de toekomst van onze blauwe planeet en de mensheid.

Laten we samen actie ondernemen om de diepzee te beschermen! ​

 

 

Meer weten? Bezoek ons op www.nausicaa.fr

Contact: 

Nausicaá  Centre National de la Mer

Boulevard Sainte-Beuve – 62203 Boulogne-sur-mer

Catherine Gage – Directrice des ventes 

catherine.gage@nausicaa.fr