WELKOM OP ‘LES GRANDS CRUS BORDELAIS’

Niet alleen de wijnen zijn hier de trots van Frankrijk. Bordeaux mag je gerust één van de mooiste steden van het land noemen. Niet voor niets uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed met haar gevels uit de negentiende eeuw en haar prachtige boulevards. De jonge en hippe vibe die er hangt voert je langs het interactief museum le Cité du Vin waar je ondergedompeld wordt in beelden, geluiden en geuren. Wil je je zintuigen verder prikkelen, dan bezoek je één van de vele kastelen en wijngaarden. Want hier beleef je niet alleen de stad maar stap je ook met de voeten door het zand, fiets je tussen de druivenranken of ontdek je de regio vanop het water.

UITNODIGING

 

23 april

Antwerpen

 

Vanaf 18.30 uur
tot 22.00 uur

 

 

 


Wat mag je verwachten?

 

  • Een avond waarop je zintuigen en nieuwsgierigheid geprikkeld worden
  • Presentaties door Bordeaux Tourisme & Congrès en lokale partners Mer & Golf Appart Hotel, Bordeaux Wine Trails en Les Bateaux Bordelais
  • Nieuwigheden en inspiratie afgewisseld door gastronomische gerechten en passende Bordeaux wijnen.
  • Een informeel en ontspannen netwerkevent

Praktische info

 

Wanneer?

Donderdag 23 april
Van 18.30 uur tot 22.00 uur

Waar?

Sterrenrestaurant Dôme
Grotehondstraat 2
2018 Antwerpen
www.domeantwerp.be 

Deelnemen?

Ben jij ook te vinden voor die Franse ‘art de vivre’? Ben je ook benieuwd naar wat Bordeaux te bieden heeft? Schuif dan samen met ons aan tafel voor een smaakvolle avond en schrijf je in via onderstaande formulier. Wacht niet te lang, want onze plaatsen zijn beperkt!