Beleef een ongelooflijke ervaring in de Auberge du Jeu de Paume

Written by Sylvie Chantal oktober 14, 2022 0 comment

Op slechts 40 kilometer van Parijs en 25 minuten van de luchthaven Charles de Gaulle vind je de Auberge du Jeu de Paume Chantilly, Relais & Châteaux, in het hart van het domein van Chantilly, een unieke plek voor een onvergetelijk verblijf geïnspireerd op de Franse geschiedenis. Dit Belle Maison biedt ruimtes die zijn geïnspireerd door het verleden met een klassieke inrichting die erg doordrongen is van de geschiedenis van het kasteel van Chantilly.

Een droomkans voor reizigers die op zoek zijn naar een bestemming omringd door groen op minder dan 2 uur van België

De 92 kamers combineren verfijning van de achttiende-eeuwse Franse huizen met modern comfort met uitzicht op het domein van Chantilly en de Grandes Écuries. Hier is alles elegant en delicaat.

 

 

In een warme en gezellige sfeer ontvangt La Table Du Connétable, een sterrenrestaurant in de Michelin-gids, zijn gasten. Het is een niet te missen keuken die de Franse ‘art de vivre’ bestendigt dankzij de gedurfde expressie van zijn chef-kok.

 

La Table du Connétable

 

In de Auberge heerst een gezellige en warme sfeer en je kunt er ook genieten van onze hoogwaardige diensten: vrije toegang tot de SPA Valmont van 600 m² met zwembad van 07.00 tot 23.00 uur. De conciërge van Les Clefs d’Or, discreet maar altijd beschikbaar, luistert naar jouw wensen en vergemakkelijkt jouw verblijf door uitstapjes en activiteiten op het landgoed van Chantilly voor te stellen.

 

 

Auberge du Jeu de Paume is een hotel met een hart voor paarden dat door zijn ligging van nature de favoriete bestemming is geworden van paardensportliefhebbers. 

 

Ontdek l’Auberge du Jeu de Paume

 

Contact :

Auberge du Jeu de Paume, Chantilly, Relais & Châteaux

4, rue du Connétable – 60500 Chantilly

Tel: +33 (0) 3 44 65 50 09

Aurélie Bernard Directrice des ventes

aurelie.bernard@aubergedujeudepaume.fr