Bij Appart’City bieden we je de stad aan in alle vrijheid!

Written by Sylvie Chantal november 24, 2022 0 comment

Appart’City is gespecialiseerd in aparthotels en telt een honderdtal hotels met 2 tot 4 sterren in Frankrijk, België en Zwitserland.

 

Van studio’s tot driekamerappartementen: 12.000 ‘woonklare’ appartementen in het hart van steden en metropolen bieden zakelijke klanten en vakantiegangers de mogelijkheid om in alle vrijheid van de omgeving te genieten voor een nacht of een weekend!

In de lente van dit jaar werd een gloednieuw viersterrenaparthotel geopend in Saint-Germain-en-Laye, ten westen van Parijs. In het hart van een activiteitengebied met 3.500 winkels en ondernemingen die voornamelijk gericht zijn op innovatie, vormt het hotel een echte stedelijke cocon. Het is stijlvol en elegant ingericht als een plek om te leven waar gasten hun verblijf naar eigen wens kunnen vormgeven.

Het aparthotel met 81 studio’s en appartementen is ideaal gelegen op het voorplein van het treinstation (SNCF), vlak bij de exprestramlijn 13 en lijn A van het regionale treinnetwerk RER, van waaruit je in 20 minuten naar de wijk La Défense kunt sporen en in minder dan 30 minuten naar het centrum van Parijs. Het dynamische stadscentrum van Saint-Germain-en-Laye met zijn winkels en restaurants is gemakkelijk bereikbaar.

 

 

Kiezen voor Appart’City is kiezen voor een onthaal door professionals uit de toeristische sector. Dat is kiezen voor een comfortabel gemeubileerd appartement met wifi en hoteldiensten op aanvraag, zoals schoonmaak of een ontbijtbuffet. Dat is kiezen voor slim reizen in alle vrijheid om te werken, plaatsen te bezoeken of gewoon te genieten.

Wie voor Appart’City kiest, sluit zich aan bij een speler die zich inzet voor een MVO-aanpak die gericht is op duurzaam toerisme: momenteel draagt meer dan een kwart van het hotelbestand het ‘Green Key’-label, met als doel om tegen eind 2024 100 % te bereiken.

Dus, of je nu een eenvoudige tussenstop wilt maken wanneer je reist, of je koffers voor een langere periode wilt neerzetten, Appart’City biedt je de stad aan. Bewegen is leven. Het is aan jou om er ten volle van te genieten!

 

Contact :

Appart’City Confort Saint-Germain-en-Laye 4*

11 Place Christiane Frahier- 78100 Saint-Germain-en-Laye, France

Informatie en reserveringen : www.appartcity.com

Tel : +33 (0)1 81 90 90 90, maandag tot zaterdag :  9u00 tot 21u00

Informatie en reserveringen voor groepen : reservation-groups@appartcity.com, maandag tot vrijdag