Galeries Lafayette Paris Haussmann #LeGrandMagasindetous

Written by Sylvie Chantal juni 30, 2022 0 comment

Voor een unieke shopbeleving bent u bij Galeries Lafayette Paris Haussmann aan het juiste adres. Maak kennis met de speciale acties voor 2022 en de workshops in het teken van de Franse gastronomie.

 

Een unieke ervaring tijdens uw verblijf in Parijs 

Maak kennis met de workshops ‘Made in France’ bij Galeries Lafayette Paris Haussmann: macarons maken, een masterclass volgen bij een topchef van de prestigieuze Ferrandi Paris-hotelschool … Daarnaast staan er regelmatig modeshows op het programma of kunt u tijdens een exclusieve rondleiding een kijkje nemen achter de coulissen van het warenhuis en enkele memorabele mijlpalen uit de geschiedenis van dit Parijse monument herbeleven.

Gebruik de kortingscode AFBEL10 bij het boeken van een van onze workshops of de rondleiding.

Reserveer nu uw unieke ervaring

 

De hipste rooftopbar van de Franse hoofdstad opent de deuren

Nu de Galeries Lafayette Paris Haussmann opnieuw de deuren hebben geopend van hun dakterras, is CRÉATURES de must-visit van de Parijse zomer.

Met Julien Sebbag aan het roer vindt het mooiste dakrestaurant van de lichtstad zichzelf opnieuw uit: CRÉATURES Bakery verwent de smaakpapillen van vroege vogels én zonneliefhebbers. Op het menu – lunch en diner – staan uitsluitend vegetarische gerechten, die de mediterrane sharing-keuken combineren met lokale en seizoensproducten. Het rooftoprestaurant is open tot 1 uur ‘s nachts.

Meer weten 

 

Het event ‘French Touch’

Van 5 juli tot 31 augustus zetten de Galeries Lafayette Paris Haussmann de Franse flair en levenskunst in de kijker met de meest iconische ‘French Touch’ merken, persoonlijkheden en gezelschappen. Onder de wereldberoemde koepel blaast een keur van tot de verbeelding sprekende merken nieuw leven in de klassieke savoir-faire. En tussen 6 en 10 juli wordt het panoramisch terras van Magasin Coupole ingepalmd door artistieke vertegenwoordigers van de huidige ‘French Touch’.

 

 

Meer weten

 

Nieuw wellnesscentrum

Deze zomer zetten de Galeries Lafayette Paris Haussmann de wellnesswereld op haar kop met een gloednieuwe verdieping van 3000 m² die volledig in het teken staat van wellness, me-time en verwennerij. In de WELLNESS GALERIE, op de benedenverdieping van Magasin Coupole, vindt u de crème de la crème uit de Franse en internationale wellnesssector.

 

Kom uw geschenk afhalen in het winkelcentrum

Voor een unieke shopbeleving bent u bij Galeries Lafayette Paris Haussmann aan het juiste adres.

Vanaf € 200 aankopen krijgt u bij Galeries Lafayette een prachtige lederen portefeuille cadeau. Haal uw geschenk op aan het onthaal van het Coupole-hoofdgebouw.

Download hier uw voucher

 

Veel shopplezier in Galeries Lafayette!

 

Contact : 

Galeries Lafayette

Mme Sveta Chêne

International Sales Manager 

schene@galerieslafayette.com

 

Openingstijden : 

Magasins Coupole, L’Homme et Maison :  maandag tot zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur – Zondag en feestdagen van 11.00 tot 20.00 uur.
Magasin Gourmet : maandag tot zaterdag van 9.30 tot 21.30 uur – Zondag en feestdagen van 11.00 tot 20.00 uur.