MMV, clubs met 100% bergambiance in de Franse Alpen

Written by Sylvie Chantal augustus 17, 2022 0 comment

In een gezellige, relaxte sfeer verwelkomt mmv zijn gasten in charmante bergclubs met een bruisende sfeer.

MMV Les Saisies – Les chalets des cimes ©ManuReyboz

 

Comfortabel genieten

In een comfortkamer in een clubhotel, of in een huiselijk appartement in een clubresidentie genieten gasten met volle teugen dankzij de uitstekende hotelservice.

In de vakantiedorpen van MMV strijken vakantiegangers neer in een warm kader waar alles om comfort, clubsfeer en gastvrijheid draait. De clubs zijn officieel erkend als 4*-residenties en vakantiedorpen met 3* of 4* en staan daarmee garant voor een geslaagd verblijf!

Onze clubs zijn opgetrokken uit hout en steen, in harmonie met het landschap en de bergen. MMV zet zich in voor duurzaam, verantwoord toerisme door de impact van zijn activiteiten op het leefmilieu te beperken.

 

Vakantie voor fijnproevers

Je kiest uit 3 cateringformules in de clubhotels van MMV, waar gevarieerde, uitgebreide buffetten bij iedereen in de smaak vallen. Voorts bestaan er diverse cateringdiensten zodat vakantiegangers makkelijk en meteen allerlei lekkers bij de hand hebben: levering van boodschappen bij aankomst, levering van bereide gerechten, halfpension … en ook een broodjesdienst en ontbijtservice om de dag goed te beginnen.

Tip: in clubhotels bieden we gratis onze ALL-INCLUSIVEFORMULE aan in de week van 1 januari en vanaf 25 maart tot aan het einde van het seizoen.

 

Kinderparadijs en clubbelevenis voor iedereen

Bij MMV zijn kinderen koning en hebben ze clubs vanaf 18 maanden tot 17 jaar, afhankelijk van de locatie. Het hele seizoen doen kinderen samen activiteiten rond de bergen, zowel buiten in de sneeuw als lekker warm binnen in de residentie. Tieners komen samen in de Squ@t en kiezen uit leuke outdooractiviteiten om de bergen te ontdekken (snake gliss, airboard …). Dagelijks begeleiden we kinderen naar hun skilessen bij ESF.

En voor al onze gasten blijven we onze waaier binnen- en buitenactiviteiten uitbreiden: snowtubbing, snake gliss, leuke quizzen en originele animatie zoals virtual reality.

Club Teens St Gervais ©ManuReyboz

 

Relaxbubbel

Gasten hoeven alleen maar te genieten in de mooie, verwarmde binnen- en buitenzwembaden (in clubresidenties) en in de Espaces Aquarelaxant met jacuzzi, sauna, hamam waar ze lekker ontspannen en tot rust komen.

Piscine MMV Airelles-Montgenèvre ©ManuReyboz

 

Glijpret à la carte

Geen stress vanaf aankomst tot vertrek: jouw skipassen en ski’s heb je via MMV tegen een voordeeltarief geboekt en liggen klaar. Skipassen zijn verkrijgbaar bij aankomst aan de receptie. Skimateriaal vind je in de skishop van het etablissement of in de directe omgeving.

 

Nieuw bij MMV

MMV lanceert in 4 van zijn clubhotels Vlaamse weken van 1 tot 15 april, voor een gezellig verblijf op z’n Vlaams en Frans! Kinderclubs en animatie worden begeleid door een Nederlandstalige animator. ‘s Avonds worden er spelletjes in het Nederlands gespeeld, met een knipoog naar de Belgische cultuur. De Franse gastronomie zet haar beste beentje voor en krijgt Vlaamse accenten. Zo heeft de bar een selectie Belgische bieren koud staan. Zonder het skipakket voor kinderen te vergeten: de lessen worden gegeven door een Nederlandstalige ESF-monitor.

 

Contact Mmv :

Claire Guery : c.guery@mmv.fr

serviceto@mmv.fr

Tel : +33 (0) 4 92 12 66 29

Site Web MMV

Meer informatie : Instagram – Facebook – Linkedin