Groepsvakanties in de mmv-clubs: formules om samen onvergetelijke momenten te beleven

Written by Sylvie Chantal mei 23, 2022 0 comment

Mmv staat al meer dan 30 jaar lang bekend om de gemoedelijke en ontspannen sfeer in zijn 20 bruisende Alpenclubs, die de typische charme van de bergen uitstralen.

 

Visite glacier Mmv Belle Plagne ©M.Reyboz

 

In onze clubhotels (drie- en viersterrenresorts) hebben de gasten keuze uit een kamer voor twee of een gezinssuite en mogen ze rekenen op een feestelijke sfeer met tal van activiteiten en een onvergetelijke clubervaring!

In de clubresidenties (vier sterren) verblijven de gasten in appartementen met een comfort net als thuis én zijn ze verzekerd van de typische clubsfeer!
Wat de verwachtingen en behoeften van uw klanten ook zijn, mmv past zich aan en biedt exclusieve voordelen voor elke formule.

Alles is mogelijk: groepen van 15 tot 300 personen, vakanties van enkele dagen of een week, halfpension, volpension of enkel accommodatie, de meest originele activiteiten en ga zo maar door.  Bij mmv vult iedereen zijn clubvakantie in naar eigen wens! Dankzij zijn grote en ruime locaties kan mmv zich perfect op ieders voorkeuren afstemmen.

 

Een fantastisch groepsgevoel

Voor groepen vanaf vijftien personen werken we een aanbod uit op maat van hun specifieke wensen. We hanteren gepersonaliseerde tarieven en vakantieformules voor één tot zeven overnachtingen (weekend, midweek, shortski of langere vakanties) op maat van uw budget en vereisten, en bieden kortingen op skimateriaal, skipassen enz. Bovendien is het perfect mogelijk om vakanties midden in de week of gefaseerd te laten beginnen of te kiezen voor een shortski (buiten de schoolvakanties). Als kers op de taart zijn verschillende zaken gratis en hebben we heel wat verrassingen in petto voor de gasten!

Bovenop al die voordelen beschikken we over een specifiek commercieel team dat de klanten begeleidt. Het team focust op de wensen van de groep om een gepersonaliseerde vakantie uit te werken en er is ook een specifieke contactpersoon van offerte tot facturatie, plus een gespecialiseerde backoffice. En daarbij komen natuurlijk nog de professionele en attente teams van onze clubhotels en -residenties zelf.

 

Kort en krachtig

Onze Escapade-arrangementen bieden de ideale oplossing voor een weekendje in de bergen: 

In onze clubresidenties zijn verblijven mogelijk vanaf twee nachten (hotelformule of enkel accommodatie), met vrije toegang tot de Espace Aquarelaxant tot 16 u. en appartementen die beschikbaar zijn vanaf 12 u. op de aankomstdag (in plaats van 17 u.) en tot 12 u. op de dag van vertrek. Bovendien liggen de skipassen en het skimateriaal klaar aan het onthaal (optioneel). Wat de maaltijden betreft, kan afhankelijk van de locatie gekozen worden voor ontbijt, cateringservice enz.

In de clubhotels kunnen de gasten tijdens de maanden januari en maart met onze Escapade-arrangementen volop genieten van de bergen tijdens shortski’s of -weekends. De arrangementen omvatten een verblijf van twee tot vijf nachten met korting, aankomst op gelijk welke dag van de week en een kamer die beschikbaar is vanaf 14 u. op de aankomstdag en tot 12 u. op de dag van vertrek. Bovendien hebben de klanten keuze uit halfpension, volpension of all-inclusive en kunnen ze hun skipassen en skimateriaal ter plaatse ophalen (optioneel). Voor gasten die vanaf de eerste tot de laatste minuut van hun vakantie willen profiteren, voorzien we zelfs ‘sneldouches’, zodat ze zich nog kunnen verfrissen na het uitchecken. Voor de periodes buiten de schoolvakanties en de arrangementen met flexibele datums beschikken we tevens over bagageruimtes.

Neem dus zeker contact met ons op voor klanten die een groepsvakantie of een seminar plannen. We werken graag de ideale oplossing voor u uit!

 

Ontdek onze clubhotelformule:

Kies voor een hotelvakantie in een drie- of viersterrenresort. Een eigen kamer en tal van activiteiten voor een onvergetelijke clubervaring in de bergen! 

 • Twee comfort- en serviceniveaus.
 • Keuze uit halfpension, volpension of all-inclusive.
 • Kamers van twee tot vijf personen, gezinskamers en kamers met tussendeur.
 • Kinderclubs (Babies, Kids, Juniors & Teens, Ados) van 18 maanden tot 17 jaar met leuke en leerrijke activiteiten en begeleiding tijdens de skilessen.
 • Animatieprogramma voor alle gasten.
 • Dagelijkse AfterSki (Gourmand, Zen, Snow of Fun) in de winter en Retour Gourmand in de zomer.
 • Wellnesscenter met spa, jacuzzi, sauna, hamam, behandelingen en massages.
 • Optioneel: vroege check-in, late check-out, parking, VIP-pack, Compliment-pack enz.

 

 

Of kies voor de clubresidentieformule:

Huur een vakantieverblijf met hotelfaciliteiten. Het comfort van een eigen appartement, waar de gasten zich thuis voelen en toch de echte mmv-clubervaring kunnen beleven:

 • Verhuur van hoogwaardige appartementen (Confort, Famille of Premium) met een capaciteit tot veertien personen.
 • Maximaal comfort: opgemaakte bedden bij aankomst, badlinnen en eindschoonmaak inbegrepen.
 • Kinderclubs van 12 maanden tot 17 jaar met een animatieprogramma in het teken van de bergen en begeleiding tijdens de skilessen.
 • Tal van optionele formules (ontbijt, levering van boodschappen, cateringservice, bakkerijservice, partnerrestaurants).
 • Outdooractiviteiten en animatie op maat.
 • Dagelijkse AfterSki (Gourmand, Zen, Snow of Fun) in de winter en Retour Gourmand in de zomer.
 • Zwembaden en Espaces Aquarelaxants met spa, jacuzzi, sauna, hamam, behandelingen en massages.
 • Optioneel: vroege check-in, parking, Compliment-pack, hoteldiensten, huisdieren toegelaten enz.

 

 

Contact Mmv :

Claire Guery : c.guery@mmv.fr

serviceto@mmv.fr

Tel : +33 (0) 4 92 12 66 29

Site Web mmv

Plus d’info : Instagram – Facebook – Linkedin