Opleidingen France Montagnes
Herbekijk onze webinars

Written by Sylvie Chantal mei 31, 2022 0 comment

Formation France Montagnes

Formation France Montagnes

Kom alles te weten over de Franse bergen in de zomer

 

Ken je het winteraanbod van de Franse skioorden op je duimpje? Ontdek dan wat ze zoal te bieden hebben tijdens de zomermaanden!

Tijdens onze vakantie gaan we steeds vaker op zoek naar rustige bestemmingen, naar plaatsen om samen met het gezin te herbronnen en nieuwe ervaringen op te doen. Op dat vlak zijn de bergen de perfecte keuze! Dankzij het grote aanbod en de talloze troeven mogen de bergen zelfs dé bestemming van de 21e eeuw worden genoemd. De zomer is het ideale seizoen om de bergen te (her)ontdekken, in alle rust of tijdens een intensieve vakantie.

Weidse landschappen, zuivere lucht, veel zon en wel 80 verschillende activiteiten: sport, bezinning, gastronomie, cultuur … Je klanten zullen versteld staan van de vele mogelijkheden en het unieke gevoel van onthaasting dat ze hier ervaren! De accommodatie en de activiteiten zijn zo divers dat ons aanbod iets te bieden heeft voor klanten met elk profiel en elk budget, wat hun wensen ook zijn.

Zijn al je klanten verschillend? Onze bergdorpen ook! Dankzij de webinars van France Montagnes vind je in een oogwenk de ideale droombestemming voor iedereen

Dankzij de webinars van France Montagnes op 19 en 21 oktober leerde je in een oogwenk het Franse skioord dat bij hun dromen en behoeften past.

Heb je ze gemist? Geen probleem! Hieronder vind je linken om ze te herbekijken.

 

 

Stations Sessies in het Engels
France Montagnes klik hier
La Clusaz klik hier
Le Grand Bornand klik hier
Val D’Isère klik hier
Les Menuires klik hier
Courchevel klik hier
Les Saisies klik hier
Alpes d’Huez klik hier
Les 2 Alpes klik hier