Maak kennis met mmv, dé specialist in clubvakanties in de Franse Alpen

Written by Sylvie Chantal mei 23, 2022 0 comment

Uniek concept

Onze klanten zijn op elke locatie verzekerd van een fantastische ligging aan de voet van of vlak bij de pistes, in een accommodatie waar comfort, gastvrijheid en een echte clubsfeer de codewoorden zijn. De meeste van onze clubs zijn officieel erkend als viersterrenresorts of -residenties, wat de nodige garanties biedt voor een perfect geslaagde vakantie.

 

 

Wat houdt de clubhotelformule precies in?

De clubhotels van mmv hebben drie of vier sterren en beschikken over kamers voor twee tot vier personen, gezinskamers en kamers met tussendeur. Ze bieden niet alleen tal van activiteiten, maar uiteraard ook een onvergetelijke clubervaring in de bergen! De gasten hebben daarbij keuze uit de formules halfpension, volpension of all-inclusive.  Kinderen van 18 maanden tot 17 jaar worden opgevangen in de kinderclubs en mmv voorziet non-stopanimatie, met in de winter dagelijks de bekende AfterSki’s (Gourmand, Zen, Snow of Fun) en in de zomer de heerlijke ‘Retours Gourmands’.

Net als onze residenties beschikken onze clubhotels over een wellnesscenter met spa, jacuzzi, sauna, hamam, behandelingen en massages.

Bovendien hebben de gasten keuze uit een groot aantal extra’s, zoals een vroege check-in, een late check-out, parking, het VIP-pack, het Compliment-pack enz.

Voor klanten die de voorkeur geven aan een clubresidentie, koppelt mmv hoteldiensten aan het comfort van een appartement, zodat de gasten zich thuis kunnen voelen terwijl ze de echte mmv clubervaring beleven!

Net als de hotels beschikken de residenties over kinderclubs (van 12 maanden tot 17 jaar) met tal van activiteiten en begeleiding tijdens de skilessen!

En om het uw klanten makkelijk te maken kunnen ze kiezen uit verschillende extra formules (ontbijt, levering van boodschappen, cateringservice, bakkerijservice, partnerrestaurants enz.).

In elke residentie valt van alles te beleven en te ontdekken dankzij de animatie naar keuze, de dagelijkse AfterSki’s (Gourmand, Zen, Snow of Fun) in de winter en de Retours Gourmands in de zomer.

Bovendien vergeet mmv ook de ontspanning niet. Al onze clubresidenties beschikken namelijk over verwarmde binnen- of buitenzwembaden. In onze ‘Espaces Aquarelaxants’ vinden de gasten bovendien jacuzzi’s, sauna’s en hamams. En voor een complete zenervaring zorgen de vaardige handen van onze medewerkers voor professionele wellnessbehandelingen en -massages.

 

 

Een echte clubsfeer voor groot en klein!

Terwijl de volwassenen volop genieten van hun vakantie, zijn de kinderen in goede handen bij de Anim’mmv’s, een attent, professioneel en dynamisch team van animatoren.

Met hun themaprogramma’s die volop focussen op de bergen, vormen de exclusieve kinderclubs van mmv bovendien een uniek aanbod in de residentiewereld. Ze vangen kinderen zowel overdag als ‘s avonds op en organiseren heel de week door leuke en leerrijke activiteiten. Kers op de taart is dat onze Anim’mmv’s de kinderen ook vergezellen tijdens de skilessen!

Tieners zijn dan weer van harte welkom bij Squ@t, een speciaal voor hen ingerichte zone met virtuele realiteit, animaties, uitdagingen, consoles, kicker enz. Ook voor hen wordt het een onvergetelijke vakantie dankzij de originele activiteiten van de club en de unieke jongerenavonden.

En terwijl het jonge volkje zich amuseert met hun vrienden, kunnen de ouders zorgeloos skiën, ontspannen in het wellnesscenter of genieten van een diner met z’n tweetjes tijdens de avonden voor kids en tieners.

Op die manier garanderen we alle klanten een positieve en bruisende vakantie, overdag én ‘s avonds. Het bijzonder rijke en gevarieerde programma biedt een enorme keuze: AfterSki mmv, outdooractiviteiten, wandelingen op sneeuwschoenen, trektochten, kookdemonstraties, mmv-shows, de mmv-Games, blinde tests, het ‘Programme Zen’ … Alles is voorzien om te genieten en te ontspannen!

 

 

Een gastronomische vakantie

In de clubhotels hebben de gasten keuze uit verschillende formules: halfpension, volpension of all-inclusive, met een mooie selectie cocktails en wijnen om van te genieten in de bar. In de grote en aangename restaurants heerst een gemoedelijke sfeer en bieden de gevarieerde en royale buffetten voor elk wat wils.

In onze clubresidenties mogen de gasten rekenen op speciale deals met onze partnerrestaurants. Ze kunnen ook boodschappen of maaltijden laten leveren en aan het onthaal is er een bakkerijservice. In bepaalde clubresidenties is bovendien de formule halfpension mogelijk in samenwerking met een vlakbij gelegen partnerrestaurant. En in de namiddag voorzien we een ‘After Gourmand’ met pannenkoeken, wafels, chocoladefondue of popcorn!

 

Ontspannen in hogere sferen!

Na een mooie dag skiën of een stevige bergwandeling gaat er niets boven heerlijk ontspannen. Alle clubresidenties en verschillende clubhotels beschikken over verwarmde buiten- of binnenzwembaden, vaak met ligstoelen om languit tot rust te komen of te genieten van de zon met uitzicht op de bergen. Gasten die alle zorgen van zich af willen gooien, kunnen lekker relaxen in de jacuzzi, sauna en hamam van onze Espaces Aquarelaxants. En voor een complete zenervaring zijn in onze wellnesscenters ook professionele behandelingen en massages mogelijk.

De clubhotels van mmv bieden trouwens ook heel wat voordelen! Tijdens het seizoen is de ALL-INCLUSIVE formule gratis tijdens de week van 1 januari en van 25 maart tot het einde van het seizoen. Bovendien logeren kinderen jonger dan 6 jaar gratis buiten de Franse en Belgische schoolvakanties. En in vier verschillende clubhotels organiseren we tijdens de eerste helft van april Vlaamse weken, met zowel de animatie, de kinderclub als de skilessen voor kinderen in het Nederlands.

Vandaag werken we al samen met 150 Europese partners die ons hun vertrouwen hebben geschonken. Ons team kijkt er dan ook naar uit om ook voor u een reis op maat uit te werken.

Als u graag met ons wil samenwerken, kunt u rechtstreeks contact opnemen met:

 

Contact Mmv :

Claire Guery : c.guery@mmv.fr

serviceto@mmv.fr

Tel : +33 (0) 4 92 12 66 29

Site Web mmv

Meer info : InstagramFacebookLinkedin