MooVert : Beleef een nieuwe authentieke en verantwoorde toeristische ervaring

Written by Kris februari 16, 2024 0 comment

MooVert

MooVert

 

MooVert is een nieuw online boekingsplatform dat een betrokken, authentieke en verantwoorde toeristische ervaring in Frankrijk wil bieden.

 

Ons doel is om reizigers in contact te brengen met Franse toeristische dienstverleners die bijdragen aan de opwaardering van hun erfgoed, ecologische verantwoordelijkheid en korte distributieketens.

Bij MooVert zetten we ons in om authentieke, lokale knowhow te promoten en zo effectief in te spelen op een nieuwe dynamiek van duurzame en verantwoordelijke toeristische ontwikkeling.

Bij onze promotie en marketing leggen we niet enkel de focus op Frankrijk, maar ook internationaal, waarbij we ons voornamelijk richten op  reisprofessionals zoals touroperators, reisbureaus en particuliere sleutelbedrijven.

Met MooVert kunnen reizigers zich verwachten aan verborgen pareltjes, milieuvriendelijke activiteiten en steun aan lokale gemeenschappen terwijl ze de schoonheid en rijkdom van de Franse cultuur en landschappen ontdekken.

Of het nu gaat om een reisje naar het platteland, een culinair avontuur of een outdoortrip, MooVert streeft ernaar unieke en gedenkwaardige ervaringen te bieden die een positieve impact hebben op zowel reizigers als bestemmingen.

Ga met ons mee op verkenning naar een nieuwe manier van reizen – een manier die bewust, authentiek en duurzaam is.

MooVert
Pier TOGNAZZINI,CEO Président Fondateur
41, rue Damrémont
MONTMARTRE
75018 PARIS – FRANCE
ptognazzini@moovert.fr
MooVert – Team
contact@moovert.fr
Tel : +33 6 4500 0854

Persdossier MooVert in het Frans
Persdossier MooVert in het Engels