Mountain Collection by MMV, Chalets en grote appartementen in de Alpen

Written by Sylvie Chantal oktober 4, 2022 0 comment

De wintervakantie komt eraan! Liefhebbers van de bergen kijken elk jaar weer uit naar deze periode om samen met hun gezin of vrienden te genieten van een deugddoende vakantie in een gezellig kader. En daarvoor kunnen ze zich geen betere partner voorstellen dan Mountain Collection by MMV, de expert in luxeverblijven in het hart van de Alpen. Er is werkelijk aan alles gedacht om je het leven gemakkelijk te maken in ruime chalets en appartementen in de mooiste skioorden van de Alpen: Arc 2000, Plagne 1800, La Rosière en Peisey Vallandry in de Savoie, Alpe d’Huez en Les 2 Alpes in de Isère.

Mountain Collection by MMV wil de hele clan een unieke ervaring bieden in een atypische, eigentijdse en elegante omgeving of een plek met een oergezellige Alpensfeer.

Les Perdrix© Mountain Collection by MMV

 

Mountain Collection by MMV biedt een gevarieerd aanbod van individuele of aanpalende chalets van 100 m² tot 450 m² voor maximaal 19 personen tot grote luxe appartementen van 100 m² tot 200 m² voor maximaal 14 personen. De huurprijs omvat bovendien een hele reeks diensten om optimaal comfort te garanderen (bedden opgemaakt bij aankomst; handdoekenpakket, eindschoonmaak en schoorsteenhout inbegrepen; onbeperkte toegang tot wifi enz.). Zowel vóór als tijdens het verblijf staat een chaletmanager ter beschikking van de klanten. Mountain Collection by MMV ontvangt zijn gasten in een gezellige, warme sfeer.

Breng eens een virtueel bezoek aan Chalet La Halle des Cascades

 

Een van de nieuwigheden bij Mountain Collection by MMV deze winter is Le Vieux Logis, een prachtige chalet voor maximaal 15 personen in de wijk Vieil Alpe in Alpe d’Huez. Een mooie ruimte van 450 m², verdeeld over 4 verdiepingen, met een enorm zonneterras. Elegante en verfijnde chalet met 8 slaapkamers en 7 bad- of douchekamers, 2 open haarden, een volledig uitgeruste keuken en een gloednieuwe privésauna. Een kabelbaan recht tegenover de chalet.

 

Nog een nieuwigheid in Plagne 1800, in het hart van het skigebied Paradiski: Le Cocoon, een prachtige, traditionele chalet van 400 m², die plaats biedt aan 19 personen (16 volwassenen en 3 kinderen jonger dan 15 jaar), gelegen op een van de meest intieme plekken van dit gezinsresort, maar toch dicht bij het centrum. Chalet op 2 verdiepingen met lift, een eigen sauna en jacuzzi, 7 slaapkamers met elk een eigen bad- of douchekamer en een heel grote leefruimte

 

Je bent nog op tijd om een van deze prachtige chalets te boeken of de andere bestemmingen van Mountain Collection by MMV te ontdekken. Boek nu je volgende skivakantie.

 

Contact MMV :

Informatie : serviceTO@mmv.fr 

Reservatie :  +33 (0) 4 65 84 13 16

Site Web MMV Moutain Collection