Ontdek Toulouse met Appart’City, meer dan alleen een hotel …

Written by Sylvie Chantal april 3, 2024 0 comment

Toulouse ©Adobe Stock

 

Toulouse, de ‘roze stad’, nodigt je uit om te vertragen en van elk moment te genieten. Bij Appart’City geniet je van een verblijf waar comfort en savoir-vivre samenkomen.

Onze aparthotels in Toulouse zijn ideaal gelegen om je onder te dompelen in de warme en gastvrije sfeer van de streek. Het Appart’City Confort Toulouse Diagora Labège vertegenwoordigt de perfecte harmonie tussen de onafhankelijkheid van een appartement en het comfort van een hotel, en dat alles op een milieuvriendelijke manier. Of je nu kiest voor een gezellige studio voor twee of een ruim driekamerappartement voor het hele gezin, elke ruimte is ontworpen met jouw welzijn in gedachten. Geniet van de vrijheid van een volledig uitgeruste keuken, wifiverbinding en alle hoteldiensten, inclusief ontbijt, om altijd met het juiste been uit bed te stappen.

 

Appart’City Confort Toulouse Diagora Labège *** © Appart’City

 

Labège, aan de rand van Toulouse, is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar de stad en de omliggende natuur. Op een steenworp afstand van het Espace Diagora en dicht bij het openbaar vervoer is ons Appart’City ook omringd door restaurants en winkels om te genieten van de lokale gastronomie en het savoir-vivre.

 

Appart’City Confort Toulouse Diagora Labège *** © Appart’City

 

Vergezel ons voor een ervaring die verder gaat dan gewoon accommodatie. Het is een uitnodiging om Toulouse in een rustig tempo te verkennen, door de historische straten te slenteren, de culturele schatten te ontdekken en je te verbazen over de technologische innovaties.

 

Appart’City is de belofte van een ideaal verblijf voor reizigers die houden van ‘slow tourism’. Comfort en aandacht voor detail zijn er de sleutelwoorden.

Appart’City Confort Toulouse Labège: Vanaf € 34 voor een ½ twin BB (nettotarief incl. btw, voor groepen in het laagseizoen in het weekend).

 

Appart’City Confort Toulouse Diagora Labège *** © Appart’City

 

Voor meer informatie over onze aparthotels in Toulouse en om uw verblijf te reserveren in het Appart’City Confort Toulouse Diagora Labège kun je terecht op appartcity.com.

 

Contact :

Appart’City Confort Toulouse Diagora Labège 3*

190 rue Jean Rostand – 31670 LABÈGE, France

Informatie en individuele boekingen: www.appartcity.com
Tel: +33 (0)1 81 90 90 90, maandag tot zaterdag van 9 tot 21 u.

Informatie en boekingen voor groepen : reservation-groups@appartcity.com  Maandag t/m vrijdag

Salesmanager toeristische markt: Marine FERREIRA, marine.ferreiradasilva@appartcity.com