Opleidingen France Montagnes – Herbekijk Onze Webinars

Written by Sylvie Chantal oktober 5, 2021 0 comment

Kom alles te weten over de nieuwigheden van de Franse skigebieden en herbekijk onze webinars!

Wil je graag een expert worden in Franse wintersportplaatsen? Benieuwd naar de specifieke eigenschappen van de 350 skioorden in het Franse massief? Wil je jouw klanten gerust kunnen stellen over de gezondheidsmaatregelen die op hun vakantiebestemming gelden en wil je inspelen op hun verwachtingen en behoeften zodat ze hun volgende verblijf in de bergen in alle rust kunnen beleven?

We hebben de voordelen van de bergen ontdekt en ze bieden voor elk wat wils: in de eerste plaats skiën, wat de fans zo hebben gemist! De open lucht, de vrije natuur! Het jaar afsluiten en het volgende beginnen met enthousiasme en optimisme, opnieuw verbinding maken met familie en vrienden, emoties delen en zich uitleven tijdens activiteiten en hobby’s … Welke bestemming biedt al deze troeven? De bergen natuurlijk!

Frankrijk heeft een groot aantal uitzonderlijke skioorden. Welk skioord raad je jouw klanten aan? Het skigebied, de toegankelijkheid of de recreatiemogelijkheden … Wat vinden zij het belangrijkst?

 

 

 

Dankzij de webinars van France Montagnes op 19 en 21 oktober leerde je in een oogwenk het Franse skioord dat bij hun dromen en behoeften past. 

Heb je ze gemist? Geen probleem! Hieronder vind je linkjes om ze te herbekijken.

 

Stations Sessies in het engels  Sessies in het Frans 
France Montagnes klik hier klik hier
Alpe d’Huez klik hier klik hier
Les 2 Alpes klik hier klik hier
Chamrousse klik hier klik hier
Les 3 Vallées klik hier klik hier
Val Thorens klik hier klik hier
Les Menuires klik hier klik hier
Méribel klik hier klik hier
Brides Les Bains klik hier klik hier
Courchevel klik hier klik hier
La Plagne klik hier klik hier
Tignes klik hier klik hier
Val d’Isère klik hier klik hier
Les Saisies klik hier klik hier
St Gervais klik hier klik hier
Avoriaz klik hier klik hier
La Clusaz klik hier
Le Grand Bornand klik hier

 

Elk skigebied wordt voorgesteld door gepassioneerde lokale professionals die de belangrijkste troeven van hun bestemming met jou delen: plattegrond en toegang tot de skiliften, grote accommodatiefaciliteiten, service- en vrijetijdsinfrastructuren, alle nieuwigheden voor het komende seizoen en nog veel meer verrassende mogelijkheden.