Ski-Planet, de specialist in skivakanties

Written by Gisèle Jamin augustus 3, 2023 0 comment

Ski Planet is de specialist in bergvakanties. Sinds 1999 staan wij paraat in meer dan 200 wintersportplaatsen.

Ons team van gespecialiseerde adviseurs uit de bergen staat klaar om je te helpen bij het organiseren van je vakantie op maat, inclusief accommodatie, skilessen, skipassen en materiaalhuur tegen geweldige tarieven.

Kies voor een geslaagde vakantie in een residentie, clubdorp, appartement, chalet of hotel.

 

@Wojciech Gajda

 

Ons chaletaanbod is divers, met een selectie chalets van alle groottes voor een unieke ervaring.

Ons aanbod in het departement Hautes-Alpes, of in Gresse-en-Vercors, bevat zowel luxechalets met premium diensten als gewone chalets. Een chalet huren voor een skivakantie met vrienden of familie, is hoe dan ook altijd even wegdromen. Profiteer van onze speciale aanbiedingen om uw chalet voor uw skivakantie te reserveren. De kerstvakantie is de uitgelezen gelegenheid om het kind in u weer naar boven te brengen, tijdens de krokusvakantie geniet u dan weer van het eerste lentezonnetje op uw terras.

 

@Christophe Fouquin- stock adobe.com

 

Het prestige-aanbod bestaat uit een aantal uitzonderlijke residenties met faciliteiten en ontspanningsruimtes van topklasse voor een onvergetelijk verblijf.

Of u nu met z’n tweetjes of met vrienden of familie komt, alles is zo ontworpen dat iedereen zich comfortabel, ontspannen en sereen voelt. Een warm onthaal, een kwaliteitsvolle service, een verfijnde inrichting en een hoogwaardige dienstverlening … deze residenties zijn ideaal voor wie even wil herbronnen en de stress van het dagelijkse leven even van zich af wil zetten. Wij hebben zorgvuldig appartementen uitgekozen die zelfs in de sneeuw alle comfort bieden, zodat u kunt genieten van unieke momenten in de bergen! Luxe residenties met exclusieve voorzieningen zoals zwembad, jacuzzi, sauna of hammam ontvangen u met open armen na een dag op de latten.

 

 

Daarnaast bieden wij ook verblijven aan tegen lage prijzen. Te midden van uitgestrekte en spectaculaire sneeuwlandschappen kunt u samen met uw dierbaren kostbare momenten beleven. Een skivakantie hoeft dan ook niet per se duur te zijn. Dankzij onze lage prijzen kunt u volop genieten van alle voorzieningen die in het skioord aanwezig zijn. Goedkope accommodatie vinden in Les Menuires of goedkoop skiën in La Plagne is niet evident, maar het is de moeite waard om ook eens buiten het seizoen te kijken.

 

@Family Veldman

 

Aan jou om je skivakantie op maat samen te stellen! Je kunt alleen de accommodatie boeken, of combineren in een pack met skipassen en skimateriaal. Op een aantal plaatsen zijn er skilessen van de ESF en een lunchpakketservice beschikbaar, waarbij je je boodschappen al kunt bestellen voordat je in je verblijf aankomt.

Onze tarieven zijn aantrekkelijk en we bieden een commissie op de verkoop, en je kunt rekenen op onze reservatiedienst voor hulp bij boekingen en follow-up van dossiers.

Ontdek Ski Planet 

 

Contact : 

Laura Coulon : laura@ski-planet.com  – Tel : +33 479 24 74 77

Philippe Jay : philippe@ski-planet.com – Tel : +33 479 24 74 76