Vinotilus, receptieve agentschap gespecialiseerd in wijnrondreizen

Written by Sylvie Chantal mei 28, 2024 0 comment

 

Vinotilus is een receptieve agentschap gespecialiseerd in wijnrondreizen en -verblijven in de Champagnestreek, waar ons hoofdkantoor is gevestigd, en in de verschillende Franse wijnstreken.

VINOTILUS is ook het eerste Franse reisbureau dat gespecialiseerd is in zeilen en wijn.

Sinds 2012 zijn we een ‘incoming agency’ in de Grand Est en organiseren we vakanties voor individuele reizigers, groepen en bedrijven om de Champagnestreek en de wijngaarden van de Elzas te ontdekken.

We organiseren sightseeing-tours en seminaries met interactieve activiteiten zodat iedereen het meeste uit zijn verblijf kan halen (druivenplukdagen, workshops voor het zuiveren of kaarden van wol, rally’s in de wijngaarden enz.).

 

 

Met ons concept ‘Vakantie in de wijngaarden’ bieden we ook unieke rondleidingen en uitstapjes in de verschillende Franse wijngaarden. Een escape game met thema wijn in de Bordeauxstreek, een Grands Crus-vakantie in Bourgondië, een nacht in een wijnvat, bezoeken aan Cognac met proeverijen van oude jaargangen, een tour langs prestigieuze Corsicaanse wijngaarden inclusief helikoptervlucht …

Of je nu op zoek bent naar leuke dingen om te doen voor een dag, een weekend of een langer verblijf op maat, wij kunnen aan je verwachtingen voldoen.

 

 

De andere passie van Vinotilus is zeilen. We bieden ook zeilvakanties aan, met wijncruises die het plezier van zeilen combineren met dat van wijn.

 

 

 

Ontdek Vinotilus Voyages

Contact Vinotilus

45, rue Jeanne d’Arc – 51100 REIMS

Tel : +33 (0) 3 10 45 00 05

Sébastien HIGONET :  s.higonet@vinotilus.fr