Eurostar: een betrouwbaar alternatief voor slow tourism

Written by Sylvie Chantal april 16, 2024 0 comment

©John Adrian

 

Met de Eurostar kunnen passagiers in alle eenvoud reizen. Een uitstapje naar Parijs wordt kinderspel: vanuit Brussel bereik je het hart van de Franse hoofdstad in slechts 1 uur 22 minuten. Maak reizen even gemakkelijk als plezierig!

 

Op weg naar 100% hernieuwbare energie

Ons doel is om tegen 2030, 100% hernieuwbare energie te gebruiken op al onze trajecten. In Nederland hebben we dat doel al in 2017 bereikt en in het Verenigd Koninkrijk gebruikten we in 2023 al 40% hernieuwbare energie.

 

Hand in hand

We bieden een reeks oplossingen aan onze partners, of het nu gaat om touroperators, zakenreisbureaus of online reisorganisatoren, om het voor hun klanten gemakkelijker te maken om tickets te boeken en te kopen.

Klik hier voor meer info: https://eurostarforagents.com/nl/samenwerking/

 

Groepsreizen

Groepen van 10 personen of meer kunnen profiteren van speciale tarieven om onze bestemmingen te bereiken.

Alle info is hier te vinden: https: https://eurostarforagents.com/nl/aanbod/collectief-aanbod/groepen/

 

©Eurostar

 

Ontdek Frankrijk met Eurostar

Goed nieuws! Veel Franse bestemmingen zijn nu bereikbaar vanuit Brussel. Dankzij de verbindingen met de treinen van de SNCF kunnen passagiers naar Lyon, Straatsburg of Bordeaux reizen door hun hele traject in één keer te boeken! Ons team staat paraat om vragen te beantwoorden over groepsreserveringen of RIT-tarieven.

 

En er komt nog meer

Binnenkort stellen we ons vernieuwde aanbod voor. Nog een beetje geduld!

 

Ons team  

Ons team dat verantwoordelijk is voor de vrijetijdsagentschappen is op zoek naar directe commerciële relaties met partners in België om spoorweg- en internationaal transport aan te bieden aan hun klanten.

 

 

 

En savoir plus