Naar het zuiden van Frankrijk met Eurostar

Written by Sylvie Chantal mei 28, 2024 0 comment

©Eurostar

 

Naar het zuiden van Frankrijk… 

Voor een gastronomisch avontuur in de zonnige Provence! Hartige Pissaladière-taart, gegrilde zeebarbeel, beignets van courgettebloemen… aan specialiteiten geen gebrek.
Er staat je een heerlijke culinaire ontdekkingstocht te wachten en je perfecte reispartner is Eurostar!

 

Reis in goed gezelschap en ontdek een wereld van geuren en smaken

Dankzij Eurostar Sun reis je vanuit Brussel rechtstreeks naar het zuiden van Frankrijk vanaf € 40 enkele reis. Keuze te over om je smaakpapillen te verwennen. Proef de pogne uit Valence, een heerlijk zacht briochebrood met oranjebloesem in de vorm van een kroon. Uit de streek rond Avignon is er de artisjok barigoule of de Grand aïoli, de provençaalse borrelplank bij uitstek. Geniet van gegrilde groentjes gedipt in een heerlijke anchoïade, een dikke crème van ansjovis uit Aix-en-Provence en ga in Marseille voor een echte klassieker: de bouillabaisse vissoep, gevolgd door enkele heerlijke navettes, typische koekjes in de vorm van bootjes. Kortom, een reis die je zeker zal kunnen smaken…

 

 

Je culinair avontuur begint al in de trein

Reizen met Eurostar is altijd een plezier met tickets die flexibeler zijn dan ooit tevoren, comfortabele reisklassen en, voor de echte fijnproevers, een unieke gastronomische ervaring: onze catering aan boord in Premium is immers in de prijzen gevallen. Het menu werd speciaal samengesteld door Frank Fol, de Belgische groentenchef die het label Food Made Good van de Sustainable Restaurant Association mocht ontvangen.

 

©John Adrian

 

Lancering van ons nieuwe klantaanbod 

De kers op de taart: sinds april genieten onze eizigers van nog meer flexibiliteit bij het boeken van hun trip. Tickets zijn immers kosteloos om te ruilen tot één uur voor vertrek en zijn terugbetaalbaar tot 7 dagen voor vertrek. Vanaf november zullen reizigers ook kunnen kennismaken onze nieuwe reisklassen.

Reizen door Europa wordt nog eenvoudiger dankzij Eurostar.

 

 

Voor meer informatie over onze samenwerking met Eurostar, klik hier